Dürüst açıkladı! Arshavin ve Adebayor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dürüst açıkladı! Arshavin ve Adebayor


Galatasaray'da transferde son durum nedir? Ali Dürüst gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi ve sarı kırmızılıların transfer çalışmalarıyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Dürüst ayrıca, Adebayor'un gündemlerinde olmadığı ve Arshavin'in transferi hakkında da "Olabilir" dedi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Dürüst, "Arda Turan'ın transferi bizim için sürpriz oldu. Böyle bir gelişme yaşayacağımızı sanmıyordum. Arda gitmek istediğini söyledi. Sözleşmesi devam ettiği için kalmasını sağlayabilirdik; ancak iradesi gitmek yönünde olduğu için önünü tıkamak istemedik. Elbette ki Türkiye'ye dönmesi durumunda Galatasaray'da oynayacak. Bunu yazılı hâle getirdik; ancak Arda, bana ‘Buna gerek yok. Benim için Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takım olamaz. Başka bir seçenek mümkün değil' dedi. Umarım Madrid'te başarılı olur, Galatasaray'ı ve Türk futbolunu iyi temsil eder" diye konuştu.

REYES VE FORLAN İÇİN İKİNCİ BİR TEKLİF VAR MI?

"Dün akşam Miguel Angel Gil'le Arda konusunu konuşurken, Reyes ve Forlan gündeme geldi mi? Bu iki futbolu için yeni bir teklif söz konusu mu?" şeklindeki soruya ise Dürüst, "Söz konusu değil. Reyes ve Forlan gündeme gelmedi. Zaten bu iki futbolcunun transferi ayrı bir konuydu. Onlar geçmiş dönemin konuları. Şu anda gündeme gelmesi söz konusu değil" dedi.

İKİ TRANSFER DAHA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

İkinci başkan Ali Dürüst, "Arda'nın Atletico'ya gidişi Galatasaray'ın transfer politikasını ne ölçüde değiştirdi?" şeklindeki soruya ise "Elbette değişiklikler olabilir. Şu anda Arda'nın yerini dolduracak 1 ve de bir başka mevkiiye olmak üzere iki transfer yapmayı planlıyoruz. Fakat bu söylediğim teoride, pratikte çalışmalarımız nasıl şekillenir; bunu bilemem" diye konuştu.

ARSHAVIN OLABİLİR

Adebayor'un gündemde olmadığını belirten Ali Dürüst, "Arshavin transferi olumlu sonuçlanacak mı?" şeklindeki soruya, "Gündemimizdeki oyunculardan bir tanesi, olabilir" dedi. 2. Başkan Ali Dürüst, "Eboue konusunda ise resmi bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.
 


ALPARS™

ALPARS™

Üye
Arshavin yalanladı dedikoduları demek ki eboue ile temas halindeler.
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ne yapalım bekliyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt