Dursun Özbek: Taraftarımızın protestolarını göz ardı etmiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Dursun Özbek: Taraftarımızın protestolarını göz ardı etmiyoruz
Galatasaray başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında Riekerink'in gönderilip gönderilmeyeceği ve yeni hoca konusundaki sorulara açık cevap vermedi ancak "Taraftarımızın protestolarını da gözardı etmiyoruz" diyerek, muhtemel bir hoca değişikliğinin sinyallerini verdi.

Galatsaray başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Özbek, teknik direktör değişikliği konusunda net bir şey söylemekten kaçındı.

"3 puanlı sistemde her şey olur"

Galatasaray çok önemli bir fırsatı kaçırdı. Taraftarlar üzgün, yöneticiler üzgün futbolcular üzgün. Fakat bu lig maratonu çok uzun bir yarış. Bu uzun maratonlarda özellikle 3 puanlı lig sisteminde sonucun nasıl olacağını kestirmek zor. Hatalarımız olursa hatalarımızdan ders çıkarmayı bilmemiz lazım. Ben dünkü maçın etkilerini bugün itibari ile üzerimizden atmak niyetindeyim.

"Azmimizi kaybetmeyeceğiz"

Onun için hiç kimsenin farklı düşünceye sahip olmasını istemiyorum. Galatasaray bir bütündür. Futbolcusuyla taraftarıyla bir bütündür. Kaybedilmiş bir şey şu anda söz konusu değil. Biz yarışma azmini zerre kadar eksiltmeden bir üst seviyeye çıkaracağız.

"Yapılan haberler bizim dışımızda"

Yönetimin herhangi bir liste ve kişi üzerinde görüşme ve tartışması olmadı. Yapılan haberler yönetimin dışında oluşmuş haberler. Bir tek amacımız var Galatasaray'ın başarısı, Galatasaray'ın bu yılki şampiyonluğu...

Dün galip gelsek büyük şampiyonluk yarışında büyük bir şansımız olurdu. Taraftarın tepkisini yok saymıyoruz. Amacımız taraftarlara şampiyonluklar hediye etmektir. Çıtamızı bir üste çıkarmak istiyoruz. Bu yüzden yapılacak şeyleri yönetim kurulumuzda konuşacağız.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
372
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
273
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
310
jojo_va


Üst Alt