Durdur sonra vur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Durdur sonra vur
Bu sezon ligde sadece 3 gol yiyen Trabzonspor'un bu performansı, Şenol Güneş'in Beşiktaş maçı öncesindeki en büyük güvencesi.

Güneş, hücumda ise sağ kanattan yapılacak bindirmelerle rakibi avlamayı planlıyor. Kasımpaşa galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor, Beşiktaş’ı da devirip seri yakalamak için kolları sıvadı. Şenol Güneş, hafta boyunca rakibinin maç kasetlerini izledi, gerekli analizleri yaptı ve oyun planını oluşurdu.

Tecrübeli teknik adamın önceliği rakibi durdurmak. Acil galibiyete ihtiyacı olan Beşiktaş’ın maça hızlı başlayacağını düşünen başarılı çalıştırıcı, bu konuda savunmaya ve kaleci Onur’a güveniyor. Bordo-Mavililer’in ligde sadece 3 yemiş olması, bu güvenin boşa olmadığının göstergesi.

Şenol Güneş, hücumda ise özellikle sağ kanattan yapılacak bindirmelerle rakibini avlamayı düşünüyor. Bunun nedeni, Beşiktaş’ın sol kanadının zayıf olması. Ancak Güneş, sağ kanatta Volkan ve Yasin arasında kalmış durumda. Son kararını maçın başlamasına kısa bir süre kala vermesi bekleniyor.


Bir füze de İnönü’de Kasımpaşa karşısında attığı muhteşem frikik golüyle galibiyeti getiren Olcan Adın, bir benzerini İnönü’de de yapmak istiyor. Olcan bunun için hafta içerisinde yapılan tüm antrenmanların ardından özel olarak serbest vuruş çalışması yaptı. Kaleye farklı mesafelerden yolladığı füzelerle kendisini izleyenlerden alkış aldı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Besiktasin kazanması dileğiyle ...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Trabzonspor a hiç bir zaman şans tanımıyorum ...
Beşiktaşa da ligde şampiyonluk şansı vermiyoruz .

Ya fenerbahçe ya galatasaray her zaman ki gibi çekişir ...
 
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm İstanbul dayanişmasi
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biz de böyle . :)
 
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bizim anadolularda para delisi olmasa çok rahat kirar bu birliği ama para için onlarda istanbuldan yana
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt