Dünya kutlamaları izleyecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Dünya kutlamaları izleyecek!
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'u mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'ın bu maçını tüm Güney Amerika izleyecek.



Spor Toto Süper Lig'de 7 puan farkla takipçisi Fenerbahçe'nin önünde son 3 haftaya lider giren Galatasaray'ın ismi dünyanın çeşitli yerlerinden duyulmaya ve insanların merakını cezbetmeye devam ediyor.

Pazar günü Sivasspor'a karşı Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçı kazanırsa şampiyonluğunu garantileyecek ve Kadıköy'e şampiyon ünvanıyla gidecek Galatasaray'ın bu maçını dünyanın en ünlü spor kanallarından biri olan ESPN'in Güney Amerika'ya yayın yapan kanalı canlı olarak verecek. Yaklaşık 400 milyon kişinin yaşadığı Güney Amerika'da insanlar, en ünlü spor kanalından Galatasaray'ın sevincini izleyecek.

2000 yılında gelen UEFA Kupası'yla ismini tüm dünyaya ezberleten Galatasaray, kısa bir aradan sonra Fatih Terim'in geri dönüşü, Wesley Sneijder ile Didier Drogba transferleri ve en önemlisi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gelinen çeyrek final nedeniyle tekrar dünyanın en ilgi çekici takımlarından biir haline geldi.

 

Benzer Konular



Üst Alt