Dulcineada Muhteşem Bir Yılbaşı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Dulcineada Muhteşem Bir Yılbaşı...
Yeni yıla sıcak ve samimi bir ambiansta, ev rahatlığını hissederek merhaba demek isteyenler için Dulcinea ideal bir mekan... 31 Aralık gecesi ev rahatlığını ve sıcaklığını yaşamak isteyenleri dulcinea'da müthiş bir parti bekliyor.

Yeni yıla özel dopdolu bir program hazırlayan dulcinea'da N.U.G. ve Casual Wednesdays gecelerine imza atan Dr. Rex, Orkun, Macit ve Ulaş’ın yanısıra gece boyunca Ali Kuru ve konuk djler ile 2006'ının ilk dakikaları coşkuyla yaşanacak. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek ve hatta Salon’da başlayıp Oda’ya da kayan sürpriz bir "after party" ye dönüşebilecek.

Dulcinea Mutfak ekibi ise yeni yıla, günün ruhuna yakışır leziz bir yemek ile girmek isteyenler için özel bir mönü hazırlıyor.

Bar üstünde açık büfe olarak hazırlanacak başlangıç çeşitleri, İtalyan, Yunan ve Türk yöresel lezzetlerinden seçildi. Ardından yılbaşının vazgeçilmez lezzeti hindi, kestane ve porçini mantarıyla aromalandırılmış olarak sunulacak. Tatlı olarak da, İstanbul'un tek ananaslı tiramisusunu veya profiterölünü o gece dulcinea’da tadabileceksiniz.

Dulcinea’nın mevcut mönüsünün yanında seçmeli olarak sunacağı yılbaşı mönüsünün fiyatı 47,50 YTL. Yılbaşı gecesi Dulcinea'ya giriş ücreti 20 YTL (1 Yerli içki dahil).

Yemek rezervasyonu yaptırmanızı tavsiye ederiz çünkü yemeğe katılan konuklardan giriş ücreti talep edilmeyecek.

Dulcinea
Meşelik Sokak No:20
Beyoğlu-İstanbul/ Türkiye
 

S1FR3K1R1C1

Üye
fiyatlar uygunmuş yolum düşerse gelirim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
30
Görüntüleme
2K
.caner.
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
941
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
743
Doğuş Pertez
First Lady
Cevap
1
Görüntüleme
3K
CryDaqqeR


Üst Alt