Dünyanın ilk dev ekranlı ve gözlüksüz 3D televizyonu Toshibadan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tiikerien

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın ilk dev ekranlı ve gözlüksüz 3D televizyonu Toshibadan
toshiba 55ZL2 Quad HD televizyon, 3D deneyimini kullanıcılara gözlüksüz olarak yaşatabiliyor.


Toshiba GmbH Avrupa, gözlüksüz kullanılan ve büyük ekranlı ilk 3D televizyonu piyasaya sundu. 55ZL2 olarak adlandırılan modelin ekran ölçüsü 139 cm (55 inç) ve 3D izlemek için gözlük kullanmak gerekmiyor. Ayrıca 55ZL2 dünyada tüketiciye sunulan ilk Quad HD televizyon olma başarısını gösteriyor. Quad HD özelliği sayesinde çok sayıda kişi aynı anda 3D görüntü deneyimi yaşayabiliyor ve ayrıca 2D içerikleri dörtlü olarak HD çözünürlükte gösterebiliyor. Toshiba 55ZL2 Türkiye'de Ocak ayından itibaren satışa sunulacaktır.

Toshiba 55ZL2, kullanıcıyı tanıyarak önceden kullanıcıya özel kişiselleştirilmiş olan ayarları aktif hale getiriyor. Kumandaya basılması ile izleyicilerin pozisyonlarını denetler ve görüntüleme deneyimini onlara göre ayarlar.

Toshiba 55ZL2, gözlüksüz izlenebilir 3D TV olmanın ötesinde özelliklere sahip. Ayrıca Smart TV'nin gelişmiş özellikleri ile sağlanan işlevler sayesinde Toshiba alanlarına erişim sağlanıyor. Toshiba çevrimiçi platformunda yayın satın alma ve web tabanlı içeriklerin paylaşımı gibi özellikler sunuluyor. Ek olarak Hbb TV özelliği de destekleniyor. 55ZL2 TV'ye USB yolu ile bağlı olan taşınabilir disk sürücüsüne yayın akışını kaydetme özelliği de sunuluyor.

Apple iPhone sahipleri artık uzaktan kumanda kullanımına gereksinim duymuyor. TV'yi kontrol etmek için sadece akıllı telefonun kullanımı yeterli. 55ZL2 modeli ayrıca kişisel TV uygulamalarını sunuyor: TV kişisel resimleri görüntüle özelliği ile uygundur ve kişisel kanal listeleri ayarları da bulunuyor, listeler dört kullanıcının içerik bakımından kanal gruplarını destekliyor. Bunlara ek olarak TV ayarları cihaz kapatıldıktan sonra her bir kullanıcının ses seviye kullanımını hatırlama özelliğine sahip.
 
  • Beğen
Tepkiler: " Tehlike "


CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Birkaç ekran görüntüsü gayet güzel TV bilgi için teşekkürler :oke:



 
futbol123

futbol123

Üye
çok pahalıdır bu tv
 
technoshark

technoshark

Üye


LG, 72 inç'lik dev 3 boyutlu televizyonuyla kullanıcılarının karşısına çıktı.

Haber, Piyasadaki 3D TV'lerin küçük olduğunu düşünüyorsanız ve daha büyük bir 3D TV üretilsin istiyorsanız isteğinizi gerçekleştiriyor.LG, dünyanın en büyük 3D TV'sini duyurdu. 72-inch (Yaklaşık 183 ekran) boyutundaki 3D TV, standart 3D TV'lerin sahip olduğu tüm özelliklere sahip. Ayrıca THX kalite sertifikasını da barındıran LG LZ9700 72-inch 3D TV, LG'nin 3D ürün gamındaki en pahalı modeli olacak. Tüm teknik özellikleri CES 2011 fuarında ortaya çıkacak olan LZ9700, 2011 yılı içinde satışa sunulacak.
 
USAForever

USAForever

Üye
bunlar icraturk.com da bedava
 
engeych

engeych

Üye
bence ilk etapta cezbedici görünüyor ama lg 3d de bence 1 numara çünkü gözlüksüz 3d hani bazı görüntüler ekrandan dışarı çıkar gibi oluyor ya işte onu toshibanın pek becerebilecegini sanmıyorum çünkü toşhibanın 3dsi pasif gözlügün camını ekrana monte etmiş yani ekranın üzerinde 3d görüntü veren bi cam yapıştırmış aynısı pasif gözlükte var ve görüntünün ekrandan çıkıyormuş gibi görünmesini sebebi gözlükle ekrsn arasındaki mesafe ben toshibanın 3d sinin bunu yapabilecegini sanmıyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt