Dünyanın En Kıllı Çocugu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dünyanın En Kıllı Çocugu !




6 yaşındaki Sasuphan diğer çocuklar gibi oynuyor ders dinliyor. Öğretmeni "O çok zeki. Kil verdiğimde diğerlerinden çok farklı bir şey yapıyor" diyor.

TAYLAND’ın başkenti Bangkok’ta yaşayan "kurt kız" lakaplı Supatra Sasuphan dış görüntüsüne rağmen diğer çocuklar gibi oynuyor okula gidiyor. Altı yaşındaki Sasuphan son 400 yılda dünya üzerinde sadece 40 kişide görülen Ambras sendromu hastalığından (Congenital Hypertrichosis) muzdarip. Ancak yüzünün tamamen kıllarla kaplı olması Sasuphan’ın hayattan zevk almasını engellemiyor.

ÇOK ZEKİ Supatra’nın öğretmeni Phetladda Piaboonmak arkadaşları arasında "Nat" olarak çağırılan küçük kızın çok zeki olduğunu dile getirdi. Piaboonmak "Örneğin çocuklara bir şeyler üretmeleri için kil verdiğimde Supatra diğerlerinden tamamen farklı bir şey yapıyor. Ona bir iş verdiğimde ve yönlendirdiğimde uyuyor ancak serbest bıraktığımda yaratıcılığı mükemmel" diye konuştu. Dört yıldan beri Nat’ı tedavi eden Sirirah Hastanesi doktorlarından Vanee Visutseriwong birçok doktorun yaptığı testlerde hiçbir fiziksel anormallik tespit edilemediğini söyledi.

LAZERE RET Küçük çocuğun yüzündeki kılların DNA testleri için Avustralya’ya gönderildiğini ifade eden doktor Vanee hastanenin Nat’a ücretsiz lazer tedavisi önerdiği ancak ailesinin bunu reddettiği belirtildi. Kayıtlara geçen ilk Ambras sendromu vakası 1648 yılında Avusturya’nın Innsbruck kentinde bulunan Ambras kalesi yakınlarında yaşayan Petrus Gonzales ve iki kızında görülmüştü.

Kurt Kız diye kimse dışlamıyor

Okulda normal bir öğrenci gibi davranan Sasuphan arkadaşlarıyla oynuyor ve hiç bir şekilde yadırganmıyor. Çok cesaretli olduğu ifade edilen küçük kız öğrencinin en büyük destekçileri ise ailesi ve arkadaşları. Annesi onu "Maymun surat" diye çağırıyor. On milyar kişide bir görülen Ambras sendromu hastalığının şu ana kadar bulunmuş bir tedavisi yok. Yüzü traş etmek veya tüy dökücü krem kullanmak da bir işe yaramıyor çünkü kıllar kısa bir zamanda hemen uzuyor.

Romanın ve sinemanın vazgeçilmezi

BU doğaüstü varlıktan ilk "kynokephalos" adıyla Heredot söz etmiştir. Kurt adam efsanesi Mısır’da da hayat bulmuş ve Anubise’e kadar uzanmıştır. Ortaçağ’dan bu yana yazılı ve sözlü kaynaklar bu yarı insan yarı kurttan söz eder. Birçok kişi bu gerekçeyle yakılmış ya da kazığa oturtulmuştur. Sadece gümüş kurşunla öldürülebilen bu yaratıklar romanın ve sinemanın vazgeçilmez konularından olmuştur. Başlarda sinemada baskın erkek cinselliğinin bir simgesini temsil eden kurt adam dolunayda canavarlaşarak masum kadınlardan seçtiği kurbanlarını vahşice öldürür. Ancak ilerleyen yıllarda baskın erkek motifi yozlaştı kurt kadınlar kurt çocuklar türetildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Freestyle.Cod


Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Allah'ım cok şükür sana:hmmm
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazık ya hormon düzensizliği var galiba.
 
Necmati

Necmati

Üye
içim hürperdi yazık ya Allah Sabır versin :cry:
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yazık ya:(
 
Aksi

Aksi

Üye
:/
kıyamam
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
allahım şükürler olsun sana
 
max110

max110

Üye
xS bacaklarım amazon Gibi :D
 
BktsBcr

BktsBcr

Üye
çok kötü ya:(:cry:
 
Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
çok kötü bi durum :ağlarım:
 

Hkn's

Üye
yazık ya
sukretsın buraya msj atan herkes halıne :D
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ediyorum ediyoruz zaten
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt