Dünyanın en iyi alışveriş merkezi şehri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Dünyanın en iyi alışveriş merkezi şehri
Dünya Alışveriş Merkezleri
Dünyanın En iyi Alışveriş Şehirleri


New York

New York dünyaca ünlü markaların farklı ve şık mağazalarda sunulduğu bir alışveriş merkezi. Ünlü modacıların ürünlerini, düşük döviz kuru sayesinde çok ucuza satın alabilirsiniz!

Paris

Her kesime ve her zevke hitap eden diğer bir şehir de Paris. Şık butiklerden tutun da bohem bitpazarlarına kadar geniş bir yelpazesi var. Alışverişle geçen bir günü, akşam şık bir restaurantta, ünlü fransız şarapları eşliğinde bitirebilirsiniz.

Dubai
Birleşik Arap Emirliklerinin gözde şehri Dubai, alışveriş tutkunlarının yeni gözdesi. Nedeni açık: aldığınız ürünlerde vergi yok! Dünya markalarını oldukça ucuz fiyatlara bulabilirsiniz.

Londra

Çok ucuz olmamasına rağmen, Londra alışveriş tutkunlarına mükemmel alternatifler sunar. Oxford Street, Kensington, Bond Street dünyaca ünlü markaları ve şık butikleri bulabileceğiniz yerlerden birkaçı.

Şikago

Şikago, antikadan tutun da sanat eserlerine kadar her türlü ürünü bulabileceğiniz başka bir şehir. Ayrıca göle nazır harika manzarası ile gözünüze de hitap edecek bir tatil mekanı!

Milano



Versace ve Armani gibi ünlü markaların şehri Milano, alışveriş tutkunları için muhteşem bir merkez! Bu güzel İtalyan şehrinin sokaklarında yürürken dünyaca ünlü markalara bakmadan edemeyeceksiniz.

Singapur
Her türlü ürünü bulabileceğiniz, değişik ve renkli yapısıyla dikkat çeken Asyanın gözde şehri Singapur, bitpazarları ve büyük alışveriş merkezleri ile alışveriş severlere hitap ediyor.

Madrid

Madrid Avrupanın önemli alışveriş merkezlerinden bir tanesi. Geleneksel mağazaları, modern alışveriş merkezleri ile birlikte sunan bu şehir, yarattığı zıtlıkla dikkatleri üstüne topluyor.

Bangkok

Bangkok, alışveriş severlerin başka bir uğrak mekanı. Lüks alışveriş merkezlerinden çok kurulan devasa pazarları ile dikkat çekiyor. Bu büyük pazarlarda ne ararsanız var; gezmek de bir o kadar eğlenceli!

Barselona

Barselona, Avrupanın son zamanlarda popülerlik kazanan başka bir kenti. Bu güzel akdeniz kentinde tatil yaparken son moda ürünlerden tutun da geleneksel Katalan parçalarına kadar her şeyi bulmanız mümkün!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt