Dünya Çapında 50 Milyon Cihaz Windows 10 Kullanıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Dünya Çapında 50 Milyon Cihaz Windows 10 Kullanıyor!
Microsoft tarihinde en çok kullanılan işletim sistemleri xp ve windows 7 olmuştu bakalım windows 10 da öyle efsane olabilecek mi :ehe

Microsoft’un Windows 10 güncellemesi kullanım oranlarına ait farklı rakamlar gelmeye devam ediyor.


Bilgisayar yazılımı alanında Windows işletim sistemi ile dünyada açık ara lider olan Microsoft, geçtiğimiz ayın 29’unda Windows 10 güncellemesini yayınlamıştı.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi ile karşılanan Windows 10 güncellemesi Microsoft’un da deyimi ile “tarihin en büyük güncellemesi” olmaya aday. Zira gelen rakamlar Windows 10 güncellemesine gelen talebin giderek arttığını ve ilk günkü gibi ilgi görmeye devam ettiğini gösteriyor.

Bugün Windows 10 kullanım oranına ait yeni bir haber yayınlandı. Yayınlanan habere göre tüm dünyadaki Windows 10 kullanan bilgisayar sayısı 50 milyonu geçmiş durumda. Haberde verilen rakamlar oldukça etkileyici. Ayrıca Microsoft’un daha fazla cihaz için Windows 10 güncellemesi vermeye başladığı dolayısıyla Windows 10 kullanan cihaz sayısının hızla artmaya devam edeceği belirtiliyor.

Microsoft, Windows 10 güncellemesini ilk etapta Windows Insider programı kullanıcıları için ikinci etapta ise Windows’u Alın uygulaması ile rezervasyon yapan kullanıcılar için sunulmaya başlandı. Bugünlerde ise kullanıcılar Windows’u Alın uygulaması üzerinden Windows 10 güncelleme bildirimleri almaya başladı.

Microsoft, Windows 10 güncellemesi ile iki-üç yıl içinde bir milyarcihazda Windows işletim zirvesi kullanımını hedefliyor. İlk 24 saat içinde 14 milyon kullanıcıya ulaşan Windows 10 güncellemesi önümüzdeki bir kaç hafta içinde uyumlu tüm cihazlar için yayınlanmış olacak.

Dünya Çapında 50 Milyon Cihaz Windows 10 Kullanıyor! - MaxiCep
 


Üst Alt