Düellonun galibi Miami Heat

Sponsorlu Bağlantılar

v9player

Üye
    Konu Sahibi
Düellonun galibi Miami Heat
[h=1]Düellonun galibi Miami Heat[/h]
V9player indirmek için, oyunun video izlemek
[h=2]NBA'de final serisinin ikinci maçında Miami Heat büyük çekişmeye sahne olan maçta Oklahoma City Thunder’ı 100-96 yendi ve durumu 1-1’e getirdi.[/h]Maça çok iyi başlayan Heat hem rakip potayı çok rahat buldu hem de yaptığı etkili savunma ile rakibinin oyuna ortak olmasını çeyreğin başlarında engelledi. İlk periyodun son beş dakikasına 18-2’lik Miami Heat üstünlüğü ile girilirken, sonrasında ev sahibi toparlandı ve ilk 12 dakika 27-15 Heat üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci periyotta ise iki takım da dengeli bir performans sergiledi ve birbirine net bir üstünlük kurmakta zorlanınca bu zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 55-43 konuk takım üstünlüğü ile sona erdi.
Üçüncü çeyreğin bitmesine yaklaşık dört dakika kala Oklahoma farkı dokuz sayıya kadar indirse de son 12 dakikaya 78-67 Miami Heat üstünlüğü ile gidildi.
Ev sahibi son periyoda da iyi başlayan takım oldu. Bulduğu üst üste sayılar ise maçın bitimine 5 dakika 34 saniye kala farkı dört sayıya indiren Thunder son dakikaya kadar oyuna ortak olsa da Miami sahadan 100-96’lık galibiyetle ayrılmayı bildi.
Oklahoma City Thunder’dan Kevin Durant ve Miami Heat’ten LeBron James 32’şer sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Oklahoma’da Russell Westbrook 27 sayı James Harden ise 21 sayı ile Durant’e eşlik etti. Konuk ekipte ise LeBron’a 24 sayı ile Dwayne Wade eşlik ederken, Chirs Bosh ise 16 sayı ve 16 ribaundluk performansıyla dikkat çekti.
Bu sonuçla birlikte seride durum 1-1'e gelirken; serinin bir sonraki ayağı Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece TSİ 04.00'da Miami Heat'in sahası olan American Airlines Arena'da oynanacak.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Her ne kadar Boston Celticsli olsam da bu seride Miami'yi destekliyorum
 

Benzer Konular

Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
380
Sekonet
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
335
DiaBLoS
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
367


Üst Alt