Düello Milan'ın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Düello Milan'ın


[h=2]Şampiyonlar Ligi’nde Milan 3 puanla tanıştı... Gol düellosu şeklinde geçen maçta Zenit St. Petersburg’u deplasmanda Emanuelson, El Shaarawy ve Hubocan(KK)’ın golleriyle 3-2 mağlup eden Milan, bu sezon Devler Ligi’ndeki ilk galibiyetini aldı.[/h]
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Zenit St. Petersburg, ikinci haftada Milan’ı ağırladı.
İlk hafta Anderlecht ile golsüz berabere kalan Milan, deplasmanında Zenit’i 3-2 mağlup etti. 2-0 öne geçtikten sonra Zenit’in skora denge getirmesine rağmen sahadan 3-2’lik skorla galip ayrılan Milan, puanını 4’e çıkardı. Zenit ise, Devler Ligi’nin ikinci haftasını da puansız kapattı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Milan oldu. Zenit kalesine ilk dakikalarda etkili gelen konuk ekip, aradığı golü 13. dakikada buldu. Milan’ın kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Emanuelson, doğrudan kaleyi düşündü. Baraja çarpan top Zenit ağlarına gitti ve Milan deplasmanda 1-0 öne geçti.
Zenit kalesine gitmeye devam eden Milan, 16. dakikada farkı 2’ye çıkardı. El Shaarawy, rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine girdi. Yıldız oyuncu düzgün bir vuruşla topu kalecinin yanından filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.
Bu dakikadan sonra Zenit daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başladı. Ev sahibi takım ilk devrenin son dakikasında rakibine yeni transferi Hulk ile cevap verdi. Milan savunmasının arkasına atılan arapasında ceza sahası içinde topla buluşan Hulk, sol çaprazdan çektiği sert şut ile kaleci Abbiati’yi mağlup etti: 1-2.
İlk devrenin kalan bölümünde başka gol olmazken Milan, Emanuelson ve El Shaarawy’nin golleriyle soyunma odasına 2-1 üstün gitti.
Karşılaşmanın ikinci devresine Zenit çok hızlı girdi. Seyircisi önünde sahadan puansız ayrılmak istemeyen Zenit, 49. dakikada Shirokov ile skora 2-2 eşitlik getirdi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Shirokov, düzgün bir kafa vuruşuyla golünü kaydetti: 2-2.
Milan savunmada daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlarken, konuk ekip 75. dakikada yeniden öne geçti. Zenit’te Tomas Hubocan, topu kendi ağlarına göndererek Milan’ın deplasmanda 3-2 öne geçirdi. Maçın kalan bölümünde başka gol olmazken, Milan sahadan 3-2’lik sonuçla galip ayrıldı.

MALAGA RAKİP TANIMIYOR
Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun diğer maçında Malaga deplasmanda Anderlecht ile karşılaştı. İlk hafta Zenit'i 3-0'lık net bir skorla mağlup eden Malaga, Belçika temsilcisini de aynı skorla mağlup ederek grupta 2'de 2 yaparak 6 puana ulaştı.

Konuk ekip Malaga, ilk devrenin son dakikasında Pereira ile 1-0 öne geçti ve soyunma odasına da aynı skorla üstün gitti. İkinci devreye etkili başlayan İspanyol ekibi, 57. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Rodriguez, topu Anderlecht ağlarına göndererek skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmada son sözü söyleyen isim Malaga'dan Pereira oldu. 64. dakikada kaleci Proto'yu birkez daha mağlup eden Pereira, skoru 3-0 yaptı. Kalan sürede iki takım da başka gol bulamazken, Malaga sahadan 3-0'lık sonuçla galip ayrıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt