Dubaide Otomobil Showw

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Dubaide Otomobil Showw
Dubai'de sokakta gördügünüz arabalari, fuarlarda göremezsiniz.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
o deilde 4. resimde arap sarışın bayanla arayı mı yapmaya çalışıyor nedir dikkatimi çekti ha

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
insan bi kere petrol zengini olmaya gorsun aha gidio öle

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
tabi adamların her birinde petrol istasyonu değil rafinesi war adama arabada alır

gknky

gknky

Üye
valla süper yavvvvvvvvvv

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya sunlara bak ya adamın bahcesinden petrol fıskırıyo sonra bunlardan alıyo ama ayıp ya alan war alamayan war dusunmek lazım

Shadowman07

Shadowman07

Üye
yokluğun gözü çıksın...

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 1 2006, 06&#58;14 PM) [post=326315]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
o deilde 4. resimde arap sarışın bayanla arayı mı yapmaya çalışıyor nedir dikkatimi çekti ha
[/b][/quote]

waLLa bnmde dikkatimi çekti arap bi numaralar çewiriyor

tofy

Üye
çok güzel arabalar valla

eyloman

Üye
kendi müslüman kardeşleri sürünürken bunların sefasına bak.bunların müslümanlığından şüphe ederim.

hidayet

hidayet

Üye
çok müthiş arabalar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
mercedes süpermiş ya
denizde kum bunlarda para

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Burjuvazi=Dubai

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
mercedes&#39;e bayildim
bi tanede ben alcam

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(eyloman &#064; May 2 2006, 09&#58;04 AM) [post=326714]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kendi müslüman kardeşleri sürünürken bunların sefasına bak.bunların müslümanlığından şüphe ederim.
[/b][/quote]

çok haklısın

kucukprens54

Üye
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; May 2 2006, 04&#58;08 PM) [post=326970]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(eyloman &#064; May 2 2006, 09&#58;04 AM) [post=326714]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

çok haklısın
[/b][/quote]

yapmayın allah askına fakırlere yardım etmeyen dınden cıkmaz ayrıca bızden kotu durumdakı ulkelere bız yardım edıyoz mub bı dusunelım

ama dubaidekilerin cok gorgusuz adamlar oldugu da bı gecek bi arkadasım anlatmıstı et doneri isteyen bi adama yanlıslıkla tavuk doneri goturmusler sınırlenmıs ve ben bu donerın uzerınden arabayla gecmek ıstıyorum dıye tutturmus o derece gorgusuzmus cogu bu olay saka degıl gercek

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
allah allah olur boyle seyler ama kendi halklarına cok saygılılar cunku bır ara halk&#39;a bir haksızlık yapmış ve kendisini affettirmek için kral&#39;mı başbakan&#39;mıdır artk kişi başın 6,000 dolar dagıtmıs TUm ulkeye hemde

jeacona

jeacona

Üye
arap sosyetesini biliyorduk zaten

joe-black

Üye
müthiş biişey bunlar ya eline sağlık bunları bize ulaştırdığın için

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
valla bizim adana&#39;da da gecıyor bunlardan her gun

Takipçi Satın Al