Driver / sürücü güncelleme programı en iyisi hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Driver / sürücü güncelleme programı en iyisi hangisi?
Driver yani sürücü güncellemesi yapan en iyi program hangisi merak ediliyor. En iyi sürücü güncelleme programı hakkındaki bilgiler makalemizde yer alıyor.

Driver Genius Pro
Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar.

Sürücü Yedekleme
Driver Genius sisteminizde kurulu driver’ları belirleyerek yedekler. Yedeklediği dosyayı zip dosyası olarak veya çalıştırılabilir bir .exe dosyası olarak saklayabilir.

Sürücü Geri Yükleme
İşletim sisteminizi formatladıktan sonra tüm sürücüleri tek tek aramanıza gerek bırakmayan program daha önce yedeklerini aldığı sürücüleri sisteme otomatik olarak yükler. Aynı konfigürasyondaki birden fazla bilgisayara aynı sürücüleri eklemek isterseniz program size oldukça zaman kazandırabilir.

Sürücü Güncelleme
Sisteminizdeki sürücülerin yeni sürümlerini takip eden program güncellemeleri otomatik yapar. Uygun ve güncel sürücüler sistem performansınızda %50 ve üstünde bir optimizasyon sağlar. Driver Genius’un veri tabanında 30 binden fazla sürücü yazılımı bulunmaktadır. Ses kartı, ana kart, video kartı, network kartı, modem, mouse, klavye, tarayıcı, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek pek çok markanın en güncel sürücüleri tek tıklamayla sisteminize bu program sayesinde kurulabilir.

Sürücü Kaldırma
Sisteminizde artık kullanılmayan fakat kaldırılmadığı için sistemi yoran sürücüleri bulan yazılım otomatik olarak bu sürücüleri kaldırır.

Anında Güncelleme
Programın websitesi düzenli olarak güncellenmektedir. LiveUpdate özelliğini kullanarak program veri tabanını sürekli güncel tutabilirsiniz.

Easy Driver ;
Driver güncelleme programıdır , mevcut sürücülerin son versiyonu bularak güncellemesini yaparak güncel kalmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda sürücüleri güncellemelerin dışında yedeklemesini’de yapmaktadır.” adresinden indirmesini yaparak kullanabilirsiniz.

IObit Driver Booster ;
Bilgisayarınızdaki sürücüleri otomatik olarak güncellemesini yapar , Bu program ile bir çok şeylerinizi yapmanızda mümkündür. Eski sürücülere geri dönebilirsiniz , harici cihazlar için sürücü desteği , Windows 10 Desteği gelmiştir , Türkçe desteği ve basitlenmiş arayüz desteği ile sürücüyü kolaylıkla kullanabilirsiniz.” adresinden detaylı bilgi ve indirme linkini alabilirsiniz.

DriverMax :
Bundan sonra sürücülerini İnternet üzerinde aramaya gerek kalmayacak sizin yerinize DriverMax ile kolaylıkla program kendisi sürücülerini bulup yükleyecektir. Bilgisayarda yüklü sürücülerin bir yedeğini alarak istediğiniz zamanda tekrar yüklemeyi sağlayabilirsiniz.

Eğer aksi bir durum olursa eski sürücülerinizi tekrar yükleye bilirsiniz. “ adresinden bu programı indirebilirsiniz ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

SlimDriver ;
Ücretsiz kurabileceğiniz program ile bilgisayarınızda donanımların sürücülerini bulup yükleyebilecek diğer sürücü programları mantığı ile çalışan basit bir kullanıcı arayüzüne sahip bir programdır. Bu programı detaylı bir şekilde indirmek için “ adresinden indirebilirsiniz.
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Bana göre en iyisi, Sistem Üreticisi tarafından yayınlanan Driverlari kendin yüklemek daha iyi :oke:
 


Üst Alt