karşıdaki köprü gibi bulundugu yerdede bi köprü varsa olabilir.cektiği noktayıda bi şekilde işaretlemişse mümkün gibi.yani titiz çalışmış aynı noktadan çekmeyi başarmış gibi gözüküyor.meraklı biriymiş çeken...Originally posted by ChavRash@Oct 8 2005, 10:49 PM
PhotoShop'ta yapılmamış bu. Şaşrtıcı olan resimlerin hepsinin aynı yerden çekilmesi.
[post=187106]Quoted post[/post]
bence garip...çekim açısı milimetrik aynı....ağacın dalları fotolar arasında aylar olmasına rağmen değişikliğe uyramamış.fakat sonuçta gördüğüm en güzel fotolardan biri oldu bu...fotoşop veya değil..çok da önemli değil benceOriginally posted by Caine@Oct 9 2005, 12:16 AM
ben bunda bi gariplik göremiyorum ki. gayet normal bir durum D
[post=187201]Quoted post[/post]
Bu tip görüntüleri yakalamak için insanlar kamp kuruyorlar ve kamera aylarca belki de yıllarca aynı yerde duruyor. Belgesellerde de var bu olaylar...Originally posted by slayer@Oct 8 2005, 10:44 PM
benim kafa basmadı kamera aynı yerdemi duruyor_???
çok güzel görünüyor
[post=187101]Quoted post[/post]
bence garip...çekim açısı milimetrik aynı....ağacın dalları fotolar arasında aylar olmasına rağmen değişikliğe uyramamış.fakat sonuçta gördüğüm en güzel fotolardan biri oldu bu...fotoşop veya değil..çok da önemli değil benceOriginally posted by climax+Oct 10 2005, 01:38 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(climax @ Oct 10 2005, 01:38 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Caine@Oct 9 2005, 12:16 AM
ben bunda bi gariplik göremiyorum ki. gayet normal bir durum D
[post=187201]Quoted post[/post]