Dörtlü Finalde ilk rakibimiz Vakıfbank G.S.T.T.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Dörtlü Finalde ilk rakibimiz Vakıfbank G.S.T.T.


Kulübümüzün ev sahipliğinde 19-20 Mart tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Statü gereği aynı ülkenin iki takımı finalde karşılaşamayacağı için Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız ile Dörtlü Finalin bir diğer Türk takımı Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom doğrudan yarı finalde karşı karşıya gelecek.

İstanbul'daki CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final mücadelesi 19 Mart Cumartesi günü oynanacak yarı final maçlarıyla başlayacak. Yarı finalin ilk maçında Azerbaycan temsilcisi Rabita Baku ile İtalyan temsilcisi Scavolini Pesaro takımları karşı karşıya gelecek. Burhan Felek Voleybol Salonu'ndaki ilk yarı final mücadelesi saat 15.00'te başlayacak.

Yarı finalin ikinci maçı aynı gün ve aynı salonda Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız ile Dörtlü Finalin diğer Türk takımı Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom arasında oynanacak. Bu mücadele ise saat 18.00'de başlayacak.

20 Mart Pazar günü ilk mücadele, Dörtlü Finalin ilk gününde kaybeden takımlar arasında oynanacak. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak Dörtlü Finalin 3.'lük mücadelesinde, yarı finalde kaybeden takımlar karşı karşıya gelecek. Yarı finalin galip takımlarını karşı karşıya getirecek organizasyonun final maçı ise aynı gün saat 18.00'de başlayacak.​
 


63 mustafa

63 mustafa

Üye
Inşallah kupa türk takımlarından birine gider
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Fenerime yakışır bu kupa :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt