DJ Kaan Gökman'dan "THIS IS (H)IT!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
DJ Kaan Gökman'dan "THIS IS (H)IT!"
indir, yükle, download, dinle, satın al, albüm fiyatı, albüm içeriği, albüm kapağı, kapak resmi


Kaan Gökman, aralarında tüm dünyada büyük ilgi gören dans projesi Harem'in de bulunduğu birçok şarkının düzenlemelerine imza atan ve Türkiye'nin en iyi radyolarında DJ’lik yapan genç bir yetenek olarak tüm tecrübesini yepyeni şarkılarla "THIS IS (H)IT!" adını verdiği ilk albümünde topluyor.

Yılın dans albüme Burcu Güneş, Buzuki Orhan, Dj Funky C., Nez, Yıldız Asyalı gibi popüler isimler konuk olurken, İspanya'nın ünlü DJ'leri Alex Guerrero, Raul Ortíz ve Javi Reina da remixleriyle yer alıyor.

Yaklaşık 15 yıldır Türkiye'nin en ünlü yabancı müzik istasyonlarında DJ’lik yapan Kaan Gökman, bir çok ünlü radyonun genel yayın yönetmenliğini de üstlenmiş genç bir yetenek olarak Türkiye’den çıkan ve uluslararası bir başarı yakalayan bir dans ve perküsyon projesi Harem grubunun DJ'i olan Gökman, bugüne kadar Türkiye’de müzik camiasının çok yakından tanıdığı Ege, Burcu Güneş, Nev, Dj Funky C, Murat Dalkılıç gibi birçok popüler isimlerin albümlerinde de düzenlemeleri ve remix çalışmalarıyla yer aldı.

Kaan Gökman'ın, "THIS IS (H)IT!" adını verdiği ilk albümü Türkiye'yi Monica Molina, Cesaria Evora, Mariza , Pink Martini , Despina Vandi gibi yabancı starlar ile tanıştıran ve bu yıl 10.senesini kutlamaya hazırlanan Pasion Turca tarafından yayınlandı. EMI Music Türkiye’nin dağıtımını üstlendiği albümde son dönemlerde Türk pop müziğindeki dans şarkılarına düzenlemelerle yeni bir soluk getiren Erol Temizel de bulunuyor. İspanya’nın ünlü DJ ve prodüktörleri Alex Guerrero, Raul Ortíz ve Javi Reina'da yaptıkları remix çalışmaları ile albümün enerjisini daha da yükseltiyor.

Birçok Pop şarkısı için yaptığı remixlerle dikkatleri çeken Kaan Gökman, Nez ve Harem ile Madrid’teki Euro Pride’dan , Belçika’daki Sfinks festivali’ne kadar sayısız festivalde binlerce kişilik kalabalıkların karşısına çıkmış bir DJ.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt