Dizar: Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Dizar: Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, sezon başında Avrupa Kupaları hedefi koyduklarını ve bu hedefe doğru emin adımlarla gittiklerini söyledi.



Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u yenerek puan cetvelinde 4. sıraya yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da büyük bir sevinç yaşanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, sezon başında önlerine Avrupa kupalarına katılma hedefini koyduklarını belirterek, "Sezon başında koyduğumuz hedefe emin adımlarla yürüyoruz. 5 yıllık bir süreçte alt yapıyla birlikte teknik direktörümüz Abdullah Avcı ve teknik ekibimiz nezaretinde bir kadro oluşturuldu. Bu kadro her geçen yıl daha başarılı oluyor. Kadromuzdan 10 kişinin milli takımlarda yer alması da doğru isimlerle devam ettiğimizi gösteriyor. Ligin 12. haftaları itibariyle ilk kez 4. sıraya yükseldik. Bu başarıların hepsi 5 yıllık bir planlamanın sonucudur" diye konuştu.
Kardemir Karabükspor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Dizar, "Bizim için çok önemli maçtı. Zorlu geçti ama iyi oynayarak ve hak ederek kazandık" dedi.
Dizar, bundan sonra dikkatli olmaları ve ayaklarının yere basması gerektiğini vurgulayarak, "Bundan sonra çok zor maçlar bizi bekliyor. Özellikle ligin ikinci yarısı çok daha zorlu geçecek. Birçok sakat oyuncumuz var ve bunların da takıma katılması ile daha iyi oynayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Hafta sonu deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacaklarını hatırlatan Dizar, "Ankaragücü dinamik bir takım. Bu maç da oldukça zor geçecek. Her maçta olduğu gibi Ankaragücü karşısında da hedefimiz kazanmak" şeklinde konuştu.
Dizar, aldıkları başarılı sonuçlarla taraftar sayılarının da artmaya başladığını anlatarak, "Kombine kart almak için başvuran çok sayıda kişi var. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamamız bizim için dezavantaj. Başakşehir'deki stadımız tamamlandıktan sonra taraftarlarımızın daha da artacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt