Dikkat 'Pique' var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat 'Pique' var!


Galatasaray'da sezonun ilk yarısında oynanan Kayserispor mücadelesinde Gökhan Zan'ın sakat Servet'in cezalı olması dolayısıyla formayı kapan ve bir daha bırakmayan Gerard Pique lakaplı oyunu Semih Kaya yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 17 maça çıkan ve 1 gol kaydeden genç futbolcu, sezonun geride kalan kısmında ortaya koyduğu oyun ve partneri Ujfalusi ile sergilediği uyumla göz doldurdu. Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş derbisiyle birlikte 18. kez Galatasaray forması giyecek olan Semih, taraftarın en çok güvendiği isimlerin başında geliyor.

Henüz 21 yaşındayken Galatasaray ilk 11'inin değişilmez isimlerinden biri olmayı başaran genç futbolcu, sezonun ilk yarısında oynanan 3 derbide de forma giyerken sarı-kırmızılı ekip bu 3 derbiden 7 puan çıkardı. Galatasaray formasıyla 3. maçına sezonun ilk yarısında İnönü Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş mücadelesiyle birlikte çıkan ve endişelerin aksine hatasız bir oyun ortaya koyan Semih, çizgiden de bir top çıkartarak oyunun gidişatına olumlu yönde etki etmeyi başarmıştı.

Şimdiye kadar Süper Lig'in bir çok etkili santraforuna karşı forma giyen genç yıldız, bu sınavların hepsini başarıyla verdi. Burak Yılmaz, Nobre, Muhammet Demir gibi isimleri başarılı bir şekilde forse eden Semih Kaya, Beşiktaş derbisinde de Hugo Almeida ya da Mustafa Pektemek ile boğuşacak. Galatasaray savunmasının temel taşlarından biri haline gelen genç stoperin bu iki ismi de rahat bir şekilde durdurabileceği konusunda ise teknik direktör Terim'in hiçbir şüphesi yok.

Semih'i savunmanın sigortası olarak gören tecrübeli teknik adamın genç futbolcuyu derbide ilk 11'de sahaya sürecek.
 


arslansem

arslansem

Üye
Pique kimmiş bee :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt