Devler Clyne için yarışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Devler Clyne için yarışıyor
Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, savunma hattını İngiltere U-21 Milli Takımı'nın yıldızı Nathaniel Clyne ile güçlendirmek istiyor.

Yaşına rağmen gösterdiği perfoamsnla herkesi etkileyen Clyne, Ajax haricinde Newcastle, Manchester United ve Everton gibi takımların da transfer gündemine girmeyi başardı. Goal.com'un edindiği bilgilere göre, geçtiğimiz sezon 21 yaşındaki oyuncusu yakından takip eden Hollandalı eski yıldız Edgar Davids, savunma oyuncusunu Ajax Teknik Direktörü De Boer'a önermişti.

Herhangi bir takıma transfer olmak için aceleci davranmadıklarını söyleyen Clyne'nin danışmanlığını yapan Daniel Wilson ise, Goal.com'a yaptığı açıklamada, "Clyne'nin nereye gideceğini merak ediyoruz, fakat transfer konusunda aceleci değiliz. Onun için çok önemli bir karar olacak. Kariyerinde başarılı olabilmesi için bir sonraki adımını çok doğru atmalı." diye konuştu.

Crystal Palace'ın sözleşme uzatma teklifinde bulunduğunu da sözlerine ekleyen Wilson, "Palace, Clyne'ye sözleşme önerisinde bulundu, fakat şu an diğer fırsatları da gözden geçirmek isitiyoruz. Hepinizin bildiği gibi onu birçok kulüp istiyor ve herkes onun gelecekte İngiltere'nin en iyi savunma oyuncularından biri olacağını biliyor." ifadelerini kullandı.

2008 yılından bu yana Crystal Palace forması giyen Clyne, 2 kez de U-21 takımının formasını sırtına geçirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt