Devil's Third Tüm Zamanların En İyi Oyunu Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Devil's Third Tüm Zamanların En İyi Oyunu Olacak
Dead or Alive ve Ninja Gaiden serisinin babası olarak nam salan Tomonobu Itagaki, TPS türündeki yeni oyunu Devil's Third için uçuk bir iddaada bulundu. Yeni oyununa bir hayli güvenen Itagaki yapımını "tüm zamanların en iyi oyunu" olarak lanse etti.

Saygın oyun dergisi EDGE'in son sayısında bir röportaj veren ünlü yapımcı, daha önceki oyunlarında olmazsa olmaz olarak eklediği yıldırıcı zorluk seviyeleri sonrasında THQ test ekibiyle birlikte size kontrollerinizi sinirden kemirme, yere çarpma veya kırmak zorunda bırakmayacak orta karar seviyede bir oyun sunmaya çalıştıklarını açıkladı.

Hatta dergiye günah çıkartan Itagaki, Dead or Alive 4 sonundaki mağlup edilmesi neredeyse imkansız olan Bölüm Sonu Canavarı'ndan ötürü dergiye şu yorumda bulunmuş;

"Bakın doğruyu söyleyeceğim. Dead or Alive 4 sonunda yer alan boss kesinlikle çok zordu. Bunu yapan bendim ve çok özür diliyorum. Ancak öte yandan Ninja Gaiden'a bakarsanız, zor olmasındaki kasıtı anlarsınız. Zordu çünkü eski nesil oyunculara zorluk tadından birşey kaybetmemiş bir oyun sunmak ve hardcore oyuncuları mutlu etmek istedik."

Devil's Third yorumlarına geçmeden önce Ninja Gaiden II'ye de değinen Itagaki, başarıyı devam ettirmek için ikinci oyun üzerinde de yoğun emek harcadıklarını ancak kısıtlı süre zarfında istedikleri şeyleri yapamadıklarını söyleyerek, Ninja Gaiden II'yi "trajedi" olarak yorumladı.

Ve yeni yapımı Devil's Third hakkında sorulan sorulara yanıt veren yapımcı, keskin bir açıklamada bulundu:

"Devil's Third için endişelenecek hiçbir şey yok. THQ test ekibinin desteğiyle birlikte harika ayarlanmış bir oyun oluşturuyoruz. Yapılmış en iyi oyun olacak."

Kendisinden beklendiği gibi yine bol kanlı sahnelere tanıklık edeceğimiz Devil's Third, 2012 yılında 3D desteğiyle birlikte PS3 için, normal versiyonuyla Xbox360 için raflardaki yerini alması planlanıyor.

+BSC
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt