Dev kulüpler Burak için herekete geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Dev kulüpler Burak için herekete geçti


[h=2]Müthiş bir çıkış yakalayan ve attığı gollerle ünü ülke sınırlarını aşan Trabzonsporlu Burak Yılmaz için Avrupa'nın dev kulüpleri harekete geçti.[/h]
Süper Lig'de 8 maçta 13 gol atan Trabzonspor'un yıldız oyuncusunu Alman, İspanyol, İtalyan, Fransız ve Rus kulüplerinin yetkilileri bugünkü Türkiye-Hırvatistan maçında izleyecek, transferi için zemin yoklayacak.
Türk futbolunda son dönemde müthiş bir çıkış yakalayan ve attığı gollerle ünü ülke sınırlarını aşan Trabzonsporlu Burak Yılmaz için Avrupa'nın dev kulüpleri harekete geçti.


Şu anda milli takımda bulunan yıldız golcüyü izlemek için başta Almanya olmak üzere İspanyol, İtalyan, Fransız ve Rus takımları yetkililerinin bugün oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan maçına geleceği belirtildi.

Ligde 8 maçta attığı 13 golle inanılmaz bir istatistik yakalayan Burak Yılmaz için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim her ne kadar 'satmayacağız'ifadelerini kullansa da, yıldız oyuncunun sezon sonunda futbol yaşantısını Avrupa'da sürdürme kararı alma olasılığının yüksek olduğu konuşuluyor.
MİLAN DA İSTİYOR DORTMUND DA
Burak Yılmaz'ı kıskaca alan takımların ise Avrupa'nın önemli kulüpleri olduğu kaydedildi.
Almanya'dan Wolfsburg ve Borussia Dordmund, İspanya'dan Sevilla, Fransız Marsilya, PSG ve Toulouse, İtalya'dan Napoli, Milan, Rus CSKA Moskova ve Zenit kulüplerinin menajerlerinin hazır bulunacağı Türk Telekom Arena'da Burak Yılmaz oynayacağı futbol ve atacağı gollerle hem kendisinin hem de Türkiye'nin kaderini belirleyecek.
 
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Büyük yerlerde görmek isteriz de umarım giderse yedek bırakmazlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt