Detroit ve San Antonio finalde

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Detroit ve San Antonio finalde
ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) play-off serisi çeyrek final mücadelesine, bu sabaha karşı yapılan 2 maçla devam edildi.

Geçen yılın şampiyonu Detroit Pistons, deplasmanda Indiana Pacers'ı 88-79 yenerek, ligde yarı finale ve Doğu Konferansı'nda da finale yükseldi.

Çeyrek final serisini 4-2 kazanan Pistons'da, Richard Hamilton, 28 sayı ve 6 ribauntla maçın en skorer ismi olurken, Chauncey Billups, 23 sayı ve 8 asistle, Hamilton'ı izledi.

Pacers'da ise, bu sezon sonunda NBA kariyerine son vereceğini açıklayan Reggie Miller, kariyeri boyunca bir şampiyonluk bile alamamanın üzüntüsünü yaşadı. NBA'de 18 yıl forma giyen Miller, NBA tarihinin en skorer oyuncuları arasında 12. sırada yer alıyor.

Miller'ın 27 sayısı ile double-double yapan Jermaine O'Neal'ın 22 sayı ve 11 ribauntluk performansı, Pacers'ı yenilgiden kurtaramadı.

Detroit Pistons, Doğu Konferansı final serisinde Miami Heat'e karşı mücadele edecek.

Günün diğer maçında Batı Konferansı'nda San Antonio Spurs, deplasmanda, Seattle Supersonics'i 98-96 yendi ve seriyi 4-2 önde tamamlayarak Batı Konferansı finali ile lig yarı finaline yükseldi.
 


seriFBurak

seriFBurak

Üye
sonunda reggie de braktı basketi.
final belli ya artk suns-heat
suns bugunku oyunun dan sonra yenemeyecek kimse yok
 

antifener_460

Üye
emin olmayın duncan kolay kolay bırakmaz...
 


Üst Alt