Destek bekliyorlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Destek bekliyorlar!
ALS (Amiyotrofik Lateral Skleroz) hastaları için ünlü ismin katılımıyla bir moral ve dayanışma gecesi düzenleniyor.














Hastalığa karşı bilinci geliştirmek ve ALS hastalarına moral olması için düzenlenen yardım gecesine; Altay, Hüseyin Avni Danyal, Burak Hakkı, Seda Üren, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul, Aslı Hünel, Ercan Akışık, Davut Güloğlu, Hakan Aysev, Nadide Sultan, Doğuş, Hakan Altun ve Safiye Soyman gibi ünlü isimler katılacak.

2 Mayıs günü saat 19.00’da Wow Otel C Salonu’nda düzenlenecek olan geceyle ALS hastalığına karşı dikkat çekmek ve hastalara moral vermek amaçlanıyor. Show TV’nin de katkılarıyla düzenlenen moral gecesi; hastalığa karşı toplumsal bilincin oluşmasına etki etmenin yanı sıra, ALS hastalarına destek vermek isteyen herkesin buluşacağı ortak bir alan olacak.

“YARDIM GECESİ BİZE MORAL OLUYOR”
Bu hastalığa yakalandıktan sonra futbol hayatını bırakan Fenerbahçeli Sedat Balkanlı, uzun süre yaşam mücadelesi vermiş fakat bir süre önce de yaşamını yitirmişti.

ALS hastalarına ve yakınlarına yardım amacıyla kurulan ALS-MNH Derneği başkanlığını yapan Trabzonspor’un eski futbolcusu İsmail Gökçek, gecelerinin ALS hastaları için moral olduğunu belirtti. Kesin olarak nedeni ve tedavisi bilinmeyen ALS, kişilerin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor.

Yer: Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi Wow Otel C Salonu
Tarih: 2 Mayıs Pazartesi
Saat: 19.00-23.00
İrtibat: Hasan ÖRNEKOĞLU / 05325499808
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

FatoŞ
Cevap
0
Görüntüleme
714
FatoŞ
Cevap
1
Görüntüleme
533
HaqperesT
Mali Özdemir
Cevap
0
Görüntüleme
783
Mali Özdemir


Üst Alt