Derin Mavi Gözler-Geçmişi Unut / ROBYN GRADY

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Derin Mavi Gözler-Geçmişi Unut / ROBYN GRADY




ROBYN GRADY – DERİN MAVİ GÖZLER

İşkolik medya patronu Cole Hunter, her şeyi kontrol altında tutmak istiyordu. Buna dik başlı ve güzel yapımcı Taryn Quinn de dâhildi. Cole, projesini çok beğenmese de inceleme gezisi yapmak için ona katılmayı kabul etmişti. Birlikte Pasifik’te rüya gibi bir adaya gittiklerinde, keşifleri çok yönlü olacaktı. Adanın güzellikleri… Ve birbirlerine karşı tutkuları…
Peki ya Cole, kendisini duygularına kaptırıp işini arka plana atabilecek miydi? Hayatındaki her şeyi riske atıp, bu kadını yanında tutacak mıydı?

KATHIE DENOSKY – GEÇMİŞİ UNUT

Kocası bilinç kaybıyla sonuçlanan bir kaza geçirdiğinde, Bria Rafferty boşanma kâğıtlarını ona teslim etmek üzereydi. Sam, son altı ayın tek bir anını bile hatırlamıyordu. Ne Bria’nın mutsuzluğunu ne de genç kadının kapıyı çarpıp çıkmasına neden olan yürek burkucu olayları. Sugar Creek Çiftliği’nde halen birlikte yaşadıklarını sanıyordu. Oysaki Bria, onun iyileşmesine yardımcı olmak için oraya taşınmıştı. Aralarında hiçbir şey yaşanmayacaktı fakat Sam’le geçirdiği tutku dolu bir geceye karşı koyamayacağını hesaba katmamıştı. Onu bir kez daha terk etmeye dayanabilir miydi? Yoksa kalıp savaşmak için yeterince cesareti var mıydı?



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt