Derbi dediğin böyle olur !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Derbi dediğin böyle olur !..


Premier Lig'in 6. haftası, müthiş bir derbiye sahne oldu !.. Old Traffrod'ta kozlarını paylaşan iki ezeli rakip Manchester United ve Manchester City kapışmasında gülen taraf 4-3'lük skorla Kırmızı Şeytanlar oldu.


Dev maçın henüz 2. dakikasında Nani'nin indirdiği topu iyi kontrol eden Rooney, iki kişinin arasında kalmasına rağmen ayakta kalarak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 16'yı gösterdiğinde kaleci Foster'ın büyük hatasını affetmeyen Tevez, topu çalarak Gareth Barry'e gönderdi ve boş kaleye golü atan Barry, skora dengeyi getirdi.

İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçilirken ikinci yarıya da hızlı başlayan ManU'da, 49. dakikada Giggs'in soldan ortasına nefis yükselen Fletcher, topu tam köşeden ağlara gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi. Bu golün ardından da Premier Lig'e yakışan tempo bir an olsun düşmedi. 52. dakikada bu kez City'nin tecrübeli yıldızı Craig Bellamy sahneye çıktı ve ceza sahası dışı sol çaprazından nefis bir vuruşla arşivlik bir gole imza attı: 2-2.

Bu dakikadan itibaren Manchester United'ın müthiş baskısı başladı. Özelilkle Berbatov'la bir çok pozisyon yakalayan Kırmızı Şeytanlar, ikinci yarıda %78'e %22'lik bir topla oynama oranı yakaladı. Ve aranan gol 81. dakikada geldi. Yine Giggs'in soldan ortasına yine iyi yükselen Fletcher, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti.

Tam herşey bitti derken 90.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Bellamy, inanılmaz bir gole imza attı ve skor 3-3 oldu. Ancak maç yine bitmedi ! Bu kez 90+6. dakikada Gigs'in nefis pasını gole çeviren Owen son sözü söyledi: 4-3

Puanını 15'e yükselten ManU, Chelsea'yi takibini sürdürürken bu sezon ilk yenilgisin alan Manchester Ciity 12 puanda kaldı.

ManU'da sakatlığı süren Van Der Sar ve Owen Hargreaves kadroda yer almazken sakatlığı geçen Rio Ferdinand, ilk 11'de sahaya çıktı. Manchester City'de ise 3 maç ceza alan Adebayor'un yanı sıra sakatlığı süren Robinho sahadaki yerini alamadı. Öte yandan Carlos Tevez, eski takımına karşı ilk kez forma giyme şansı buldu. Arjantinli yıldız, maç boyunca tribünler tarafından yuhalansa da ilk goldeki asisti ve ön alandaki etkili futboluyla maçın önemli isimlerinden biri olmayı başardı.
 
  • Beğen
Tepkiler: SucX


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Dünyanın en iyi derbisi denilebilir.
 
arslansem

arslansem

Üye
Kaçırdık maçı ya tüh!Süper maç olmuş gerçekten :agla
 
SucX

SucX

Üye
M.City büyük hüsrana uğratmış olmalı son dakikada gol yemeleri..
City iş yapacak bu gidişle :)
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Hakikatten süper bir derbi olmuş.
 
Salihyet

Salihyet

Üye




video burada ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
249
DiaBLoS
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
379
Sekonet


Üst Alt