Denver'da Carmelo farkı!

Sponsorlu Bağlantılar

Temperature

Temperature

Üye
    Konu Sahibi
Denver'da Carmelo farkı!

Batı Konferansı'nda Los Angeles Lakers'ın arkasından ikinci sırada bulunan ve 1 galibiyet geriden gelen Dallas Mavericks'in nefesini ensesinde hisseden Denver Nuggets, Carmelo Anthony 'nin etkili oyunuyla New Orleans Hornets'ı 93-80 yenerek üstüste ikinci, son 10 maçında da 8'nci galibiyetini aldı. Denver Nuggets'ın gırtlak kanseri teşhisi konulan ve kemoterapi tedavisine başlanılan coachu George Karl 6'ncı maçta da takımının başında yeralamadı.

26 sayı ile oynayan Carmelo Anthony 18 ribaunt ile kariyerinin en fazla topunu alıp galibiyette rol alırken üstüste üçüncü maçta double double yapmış oldu. Carmelo Anthony bu sezonki double double sayısı da 9'a çıktı. Denver'da üstüste yakalanılan fast breakleri smaçlarla bitiren ve 13-0'lık seri ile evsahibi ekibin 50-28'lik skora ulaşmasını sağlayan J.R.Smith 17 sayısının 13'ünü 2.periyotta kaydederek takımının devreyi 62-37 önde bitirmesine yardımcı oldu. Ayak bileğindeki sakatlık düzelen Chris Andersen de 5 sayı atmasına rağmen 13 ribauntla etkili oldu.

4 Şubat'ta sol dizinden ameliyat olan takımın en skoreri Chris Paul 'ün yokluğunu hiseden New Orleans Hornets, yıldız ismindne yoksun 24'ncü maçını oynadı. Peja Stojakovic de kasığındaki ağrı sakatlık nedeniyle Denver'a karşı forma giymedi. Denver Nuggets sahasında 35'nci maçında 30'ncu galibiyetini alarak Lakers'ın Staples Center'daki performansını yakaladı. Doğu'nun lideri Cleveland Cavaliers'in de sahasında 30 galibiyeti 4 yenilgisi bulunuyor.

 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
4
Görüntüleme
498
Akıncı
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
394
Akıncı
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
335
Akıncı
Akıncı
Cevap
3
Görüntüleme
436
Akıncı
Akıncı
Cevap
4
Görüntüleme
449
Amaru Shady


Üst Alt