Denizli, Yusuf'u Bırakmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Denizli, Yusuf'u Bırakmıyor

Beşiktaş Teknik Direktör Mustafa Denizli, ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edilen Yusuf Şimşek'i göndermek istemiyor.

Denizlispor'dan teklif aldığı belirtilen Yusuf Şimşek'in, Beşiktaş'tan ayrılmasına izin verilmeyeceği ifade edildi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek'in, tecrübeli oyuncuya, Hem oyuncu hem hoca ol. İstediğin transferleri yaparız teklifinde bulunduğu belirtildi.

Yusuf ile bir toplantı yapan Mustafa Denizli'nin, İkinci yarıda bizim için kilit oyuncu olacaksın. Sana çok güveniyorum. Takımdan ayrılmana müsaade etmem diyerek tecrübeli oyuncunun gitmesine izin vermeyeceğini belirtti.

Kaynak: Mynet Spor

haltie

haltie

Üye
bu yılda oynar ama yusuf bitti artık:(

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Üzülme :p

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
35 lik Yusuf a bel bağlayanlara sormak lazım . :)

haltie

haltie

Üye
™ мγdяєaм;1862003' Alıntı:

çok yetenekli bir futbolcu buna emin olabilirsin fazla yani ama 32 yasında akıllandı:)şuan bile ayağından top almak çok zor çok yetenekli bir futbolcu üzüntüm o:)

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1862005' Alıntı:
35 lik Yusuf a bel bağlayanlara sormak lazım . :)

r.carlosta dahil mi buna ali:ehe

'Davut

'Davut

Üye
İnşallah yusufla devam ederler ...35 yaşında bir futbolcu'nun kondisyonu ne kadar üst seviyede kalabilir ki....peh peh peh...

haltie

haltie

Üye
alex kadar olur:d:

'Davut

'Davut

Üye
Alex böyle yürümeden skoru değiştirir...:d:

haltie

haltie

Üye
ama alexe bağlı bir takım o oynamayınca hersey bitiyor bunu bütün spor yazarları kabul ediyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alex daha 32 yaşında ..
Alex ile Yusuf un adını yan yana getirmeyelim lütfen .. :)

haltie

haltie

Üye
DiaBLoS™;1862055' Alıntı:
Alex daha 32 yaşında ..
Alex ile Yusuf un adını yan yana getirmeyelim lütfen .. :)

yusufun pasaportunda brezilya yazsaydı hala fenerdeydi ali;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Olur mu yahu . ?
Yusuf yıllardır Türkiye de . Ne yapmış bana bir söylesene . ?

'Davut

'Davut

Üye
Futbolcuya göre oynayacaksın..Birgün Alex gidince yeni bir kişi gelecek ...
o zaman ona göre oynayacağız...Her takım birine bağlı oynar mesala real'a bu sene gelen ranolda sakatlanınca çok kötü sonuçlar aldı...

haltie

haltie

Üye
bu realin nekadar yanlış bir sistem sectiğini gösteriyor ama barcelona öyle değil yada manchesterde ronaldo hersey değil.
ali alexin hata şansı var yada ona tahammül sınırı daha yüksek yusufun o şansı olmadı ben bjkde oynadığı için değil bana sorarsan carlosmu vedersonmu 1000 kere vederson derim sna.yada uğur boral bazı futbolcuların kıymetini bilmek lazım ibrahim akın gökhan güleç vb sadce yabancı olması bi futbolcuyu büyültmez keşke fenerde akıllansaydıda dünya çapında bir futolcu olsaydı gerçkekten çok yetenekli izlerken keyif alıyorsunuz

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
SucX

SucX

Üye
Ah be yusuf keşke önceden aklın başına gelseydin şimdi daha önemli yerlerde olabilirdin
yusuf deyince aklım eskişehir maçında 6 adam geçip holoskoya çarptırıp(!) attığı gol geldi :)

haltie

haltie

Üye
demek istediğimde bu adam biraz erken akıllansa fenere çok faydalı olacaktı ve türk futboluna

Progressivity

Progressivity

Üye
yusufun tarzı belli kimlere çalım atacağı hangi takımlara gol atacağı belli bu doğrultuda kullanıldığında maximum verim alınabilir yusuftan bikaç sene daha iş var ama geçen sene yapacağını yaptı helal olsun yusufuma

haltie

haltie

Üye
bu sene bitmiştir kardeşim yusuf:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...