Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)




Malzemeler
18 Adet Cannelloni
1 İstakoz
2 Yengeç
20 cl Kaynatılmış Balık Suyu
2 Havuç
2 Kereviz Dalı
3 Rezene
5 cl.Pastis
10 cl. Taze Krema
20 gr. Tereyağ
1 Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
25 cl. Beyaz Şarap
1 Demet Fesleğen
Tuz Karabiber




Yemegin Yapilisi:
İstakozu 7 dakika yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın. Etlerini kücük parçalara ayırın. Kereviz ve havuçları kıyın. istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın.
Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun. Beyaz şarabı ısıtın fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın. Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin.
Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin. Pastisi ısıtın.10 cl. deniz mahsulü suyuna kremayı ekleyip karıştırın. İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın.
Karışımı cannellonilerin içine doldurun. Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun. Tabaktaki cannelloni?lerin altına yayın.
AFIYET OLSUN...​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

kum kзđiśi
Cevap
0
Görüntüleme
483
kum kзđiśi
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
966
hikmet366
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
619
hikmet366
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
596
hikmet366
Haydar
Cevap
7
Görüntüleme
773
hikmet366


Üst Alt