Deng'den 6 Yıllık İmza..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Deng'den 6 Yıllık İmza..
NBA takımlarından Chicago Bulls, yıldız forveti Luol Deng'i uzun soluklu bir sözleşme ile takımda tuttu. Deng, 6 yıl için 80 milyon dolarlık bir kontratın altına imza attı.



Son dönemde daha fazla para için birçok oyuncu Avrupa'ya gitse de, NBA yıldız oyuncular açısından hala astronomik kontratların ligi...

Bunun son örneği, Chicago Bulls'lu Luol Deng oldu. Bu yıl bir numaralı draft hakkını oyun kurucu Derrick Rose'dan yana kullanan Bulls, genç forveti Deng'i de uzun soluklu bir sözleşme ile takımda tuttu.

Yönetim, Deng ile yapılan anlaşmanın ayrıntılarını açıklamasa da, basına göre 23 yaşındaki oyuncuya 6 yıl için 71 milyon doları garanti para olmak üzere 80 milyon dolar ödenecek.

Özellikle önceki sezon oynadığı basketbolla dikkat çeken Deng geçen sezon forma giydiği 63 maçta 17 sayı-6.4 ribaunt ortalamaları tutturmuştu.

Bulls'un Deng'e yaptığı yatırımın ardından, takımın bir başka önemli oyuncusu Ben Gordon'un akıbeti belirsizliğini koruyor. Tek yönlü bir oyuncu olarak gösterilen Gordon'a, bu kadar büyük bir kontrat vermeye yanaşmayan yönetimin, oyuncuyla önce sözleşme imzalayacağı, ardından da başka bir takıma takas edeceği konuşuluyor.

Gordon'un bir yıllık düşük ücretli bir anlaşma imzalayıp, gelecek sezon serbest oyuncu olarak kendisine takım araması da gündemde...
 
schumici

schumici

Üye
çok sağlam mukavele imzalamış hayırlı olsun:oke:
 


Üst Alt