Demirören: O silah bana çekildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Demirören: O silah bana çekildi
Demirören: O silah bana çekildi


Başkan Yıldırım Demirören, F.Bahçe basket maçında taraftara çekilen silahın kendisine gösterildiğini söyledi Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağını ifade eden Demirören, haklarını asla yedirmeyeceklerini açıkladı.


***

O silah bana çekildi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün İstanbul Teknik Üniversitesi'nde katıldığı bir panelde şok açıklamalarda bulundu: "Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde Abdi İpekçi Salonu'nda oynadığımız basketbol maçında sarı-lacivertli yöneticilerin yanında bulanan bazı kişiler, taraftarlarımıza silah göstermişlerdir. Bu silah benim şahsıma gösterilmiştir. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım."

Ben de çok gerginim
Haklarını korumak için sonuna kadar mücadele edeceğini belirten Demirören "Beşiktaş taraftarı üzerimize oynanan oyunlardan dolayı gergin ve rahatsız. Ben de çok gerginim. Başkan olmasam, galeyana bile gelebilirim. Ama iğneyi kendimize de batırmalıyız. Federasyona gittiğimizde, edilen küfürler ve yapılan kavgadan dolayı elimiz zayıf gidiyoruz. Bu bitmeli" dedi.

Kulüpleri suçlamadım
Geçen sene Kıvanç Oktay'la birlikte istifa ederek zincirin halkalarını kırdıklarını belirten başkan Demirören, kulübe fazla zarar verdiklerini düşünmediğini söyledi. Yıldırım Demirören, TBMM Komisyonu'nda kulüpleri suçlamadığını belirterek "Ortada bir durum var. Herkes bir şeylerden yakınıyor. Bazı kişilerin o zaman oturup düşünmesi gerekiyor" yorumunu yaptı
 


biLad3r

Üye
demıroren benı guldurmeye ya
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Walla komiklik yapmak amacılamıdır rakiplerini yıldırmak amacıylamıdır.Paso basmıs yalanı....
 

cosmokramer

Üye
eeee fener böyle önleyecek sporda terörü, silah gösterecek, yendiler diye yöneticiler karşı takımın teknik drektörünü (Ergin Ataman) dövecek, iyi oynadılar diye karşı takımın futbolcularına (Gençlerbirliği) taraftarlar saldıracak, dövecek.....

e merdivenleri boşaltmayı da unutmayacaklar bu arada:))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt