Delan: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Delan: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz
Manisaspor Asbaşkanı Selami Delan, Galatasaray'dan sonra Bursaspor maçından da puan ya da puanlar alarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un asbaşkanı Selami Delan, ''Galatasaray galibiyeti, hem yönetime hem de taraftarlarımıza bayram hediyesi oldu'' dedi.

Manisaspor, Galatasaray galibiyetinin ardından, hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Yardımcı antrenör Reha Kemal Erginer yönetiminde, dünkü müsabakada oynayan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Yarını izinli geçirecek Manisaspor, çalışmalarına çarşamba gününden itibaren devam edecek.

Kulüp asbaşkanı Selami Delan, Galatasaray karşısında takımın sergilediği oyundan memnun olduklarını belirterek, ''Bu galibiyet, hem yönetime hem de taraftarlarımıza bayram hediyesi oldu. Hafta sonu oynayacağımız zorlu Bursaspor maçından da puan ya da puanlar alarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Manisasporlu Murat Erdoğan ise Galatasaray'ın verdiği açıkları değerlendirerek, müsabakadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. Bu hafta sonu zirveyi zorlayan Bursaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Murat Erdoğan, ''Bursaspor'un sistemi oturmuş, daha diri ve daha organize bir takım olduğunu biliyoruz. Onun için Galatasaray karşısında oynadığımız oyundan daha iyisini oynamamız gerektiğini düşünüyorum. İç sahada aldığımız kötü sonuçlara bir tanesini daha eklemek istemiyoruz. Taraftarlarımızı mutlu bir şekilde evlerine göndermek ve onlara 3 puan hediye etmek istiyoruz'' dedi.

Öte yandan, dünkü maçta arka adalesindeki sertleşme nedeniyle ikinci yarıda forma giyemeyen kaleci İlker'in tedavisine başlandığı, tecrübeli oyuncunun Bursaspor maçına yetiştirilmesine çalışıldığı öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt