del Bosque Reale Menajer Olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
del Bosque Reale Menajer Olabilir



Real Madrid Kulübü Başkanı Fernando Martin’in, Vicente Del Bosque’yi futbol sorumlusu veya kulüp yönetimiyle futbolcular arasında bağlantıyı kuran kişi olarak kulübe geri getirmeyi planlıyor.

İspanyol spor gazetesi As, yeni başkan Martin’in, Del Bosque için “Arkadaşım ve kısa zamanda onunla konuşacağım. Del Bosque gibiler Madrid’e gerekli. Çünkü o Madrid’i, Madrid de onu istiyor” dediğini yazdı

Real Madrid’in antrenman tesisleri olan Valdebebas Spor Kompleksi’nde daha önce genç takımın koordinatörlüğünü yapan Del Bosque’nin, bu kez herşeyden sorumlu olması öngörülüyor.

Del Bosque için ortaya atılan diğer bir olasılık ise başkan Martin’in kurmayı planladığı kulüp yönetimiyle futbolcular arasında iletişimi sağlayacakyeni birimin başına getirilmesi olarak gösteriliyor.

Real Madrid’de teknik direktör olarak geçmişte büyük başarılara imza atan, Beşiktaş’ta da bir dönem teknik direktörlük yapan Del Bosque ise iddialarla ilgili olarak “Şu an hiçbir yorumda bulunmayacağım” dedi.

Başkan Martin’in, Del Bosque’nin yanısıra, Real Madrid’in eski futbolcularından Fernando Hierro’yu da kulübe geri getirmesi bekleniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt