'Değişim gerekiyordu'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Değişim gerekiyordu'


[h=2]Derbinin yıldızı Gökhan Gönül'den çarpıcı sözler: “Fenerbahçe'nin kabuğundan çıkması için bir değişim gerekiyordu. Belki oyun stili, belki futbolcu değişikliği ama birşey olmalıydı. Ya buradan çıkacaktık, ya da batacaktık”[/h]
Beşiktaş maçında müthiş oynayıp, 2 gole imza koyan Gökhan Gönül, maçtan sonra ilginç sözler sarfetti. İşte yıldız oyuncunun, yayıncı kuruluş mikrofonlarına söyledikleri: “Almanya’da başlayan, Fenerbahçe’nin kabuğundan çıkması mı desek, nasıl adlandıracağımı bilemiyorum ama bir değişim gerekiyordu. Belki oyun stili olabilirdi, belki oyuncu değişikliği ama birşey gerekiyordu. Y.Malatya maçı gibi dibe vurmuştuk ki, daha kötüsü olamazdı. Kasımpaşa maçından sonra ya herkes elini taşın altına koyacak ve buradan çıkacaktık, ya da batacaktık. Ne dışarı çıkabiliyor, ne de yediğimiz yemekten zevk alabiliyorduk.

‘Bu formayı giymek isteyen binler var’

Çok iyi bildiğim birşey var ki, bu forma çok ağır, çok büyük yük veriyor. Aramızda konuşup, ‘Bu formayı giymek isteyen binlerce insan var. Neden bizim üzerimizde’ dedik. Demek başarmışız, haketmişiz ki buradayız. Almanya’daki galibiyetten sonra bunu Beşiktaş maçıyla süslemek gerekiyordu. Herkes elinden geleni yaptı ve elini taşın altına soktu. Şampiyon olduğumuz sezon, dibe vurduğumuz Y.Malatya kupa maçından sonra ligde Antalya’yı benim golümle yenmiştik ve ben, ‘Neden 17’de 17 yapmayalım’ demiştim. Şimdi bunu söylemek kolay değil ama bu maç da Antalya karşılaşması gibi bir başlangıç olur ve niye seri yakalamayalım diyorum.”
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gönüllerimizin adamısın ... :)
Bir de orta açmayı ogrensen daha iyi olacak :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt