Küfürlü Bir Kış Gelmiş Son baharımı yaşadım bu aşkta... Bahar sayıklar mı< Resmi açmak için tıklayın > Kış gelmesin diye< Resmi açmak için tıklayın > Sayıkladı işte... Böyle bir sonbaharı geçtim... Bir sevda sayıklar mı hiç< Resmi açmak için tıklayın > Ayrılık vurmasın diye kalbini... Oldu işte... Aşkımı da böyle< Resmi açmak için tıklayın > Geçemedim... Anılara saldırıyorum< Resmi açmak için tıklayın > İçimdeki hasrete< Resmi açmak için tıklayın > Bitmeyen o sevgiye sarılıyorum. Açlığıma... Aşkıma verilen O ihanet madalyasına< Resmi açmak için tıklayın > Dağılıyor umutlarım... Şaşırtmıyor beni bu gerçekler< Resmi açmak için tıklayın > Yalan yaşamaktan daha onurludur diye.. Anılarım< Resmi açmak için tıklayın > Gerçek yalanlarım benim... Anılarım< Resmi açmak için tıklayın > Sevdamıza getirilen bir bahar yağmuru< Resmi açmak için tıklayın > Dinlenilen bir kırık çingene kemanı... Eksik telleriyle< Resmi açmak için tıklayın > Nasılda çalıyor hayatı... Kulaktan dolma< Resmi açmak için tıklayın > Öğrenmeden< Resmi açmak için tıklayın > Bilmeden; eksikliğine inat... Bu aşkın bir özeti olmalı< Resmi açmak için tıklayın > Bir başı bir sonu varsa< Resmi açmak için tıklayın > Bu soğuk odamın< Resmi açmak için tıklayın > Ve yalnızlığın< Resmi açmak için tıklayın > Bu aşkında bir odası olmalı; İçinde saklı hatıralarıyla... Bir yüzük< Resmi açmak için tıklayın > Bir kalem< Resmi açmak için tıklayın > Yarım kalmış bir tütsü; aşk gibi yarım kokan... Belki de bir öpüş... Ama mutlaka olmalı bir fotoğraf< Resmi açmak için tıklayın > Ortadan ikiye kesilmiş< Resmi açmak için tıklayın > bunu biri yapmalı... Eğer varsa ortasında< Resmi açmak için tıklayın > bir boşluk Hayatımız gibi< Resmi açmak için tıklayın > fotoğrafın İki ucuna dağılmışsa bedenleri< Resmi açmak için tıklayın > Sevgilerinin ve aşklarının nasıl da özeti olacak... Usta bir seviciye kaptırılan< Resmi açmak için tıklayın > Gerçek bir rüya gibi olmalı< Resmi açmak için tıklayın > Bunu böyle yormalı ganimetine O mağrur delikanlı... Ne de olsa zaferi içinde< Resmi açmak için tıklayın > Sessiz sevişmelerinde içindeki cinnetle yaşayan< Resmi açmak için tıklayın > Ama seni hep yarım bırakan bir yabancı.. Şimdi onun kolları < Resmi açmak için tıklayın > Ve yolları senin al yaşat yalanlarla< Resmi açmak için tıklayın > Sevişerek< Resmi açmak için tıklayın > İhanete sığınarak. Bu böyle olmalı... Ey sen mağrur beyefendi... Sakladığı cinneti< Resmi açmak için tıklayın > ihaneti Ona saklamalı. Hak edilmeyen bir küfür< Resmi açmak için tıklayın > bırakılmamalı ama; kaybedilen o yorgun limana... Değer Ulaş Turan Yazan: CoDeYs