Defector Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Defector Hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle Defector, yani Murat Abi, gerçekte tanıdığımız ve kişiliğini, davranışlarını bildiğimiz bir abimiz. Son olaylarda olanları bilen arkadaşlar var, bir anlık yanlış tavırlar, bir andaki sinirlenmeler sonucu yanlışlar yapıldı ve bu davranışları kendisiyle o gün canlı olarak da görüşmüştüm zaten.

Şu ana gelirsek, benim şahsi olarak verdiğim karar, kendini tamamen banlama yetkisinin olamadığı ve banının açılacağıdır. Yani bir üye kendini , yönetimde karar alınmadıgı sürece kalıcı olarak banlayamaz ( yöneticiler ) Fakat banının açılacağı, ceza almayacağı durumunu göstermiyor tabiki, cezası kalıcak.

Bu aksine, yönetim kararı olmama durumu ve yaptıklarından dolayı ekstra bir cezayı gerektirir ve biz şu anda ban kararını kaldırdık ( zira bu karar yönetimin degil kendi kararıydı, kararlar yönetimin olmak zorunda. ) ve yaşadığımız olayı biliyorsanız, o olaydan dolayı bir ceza süresi düşündüm ve bunu da 1 ay olarak belirledik. 1 ay sonra yönetici kararıyla almış oldugu ceza bitmiş olacak ve ister foruma devam edebilir ister etmeyebilir, biz bu durumu uygulamak zorundayız.

1 ay cezası, banlandığı gün başladı ve bittiği zaman aramızda olursa, ummarım aynı şeyleri yaşama durumunda kalmayız, yöneticilik durumu ise tekrar düşünülmüyor.

Saygılar.

tabiki yönetimin bileceği iş..
sonucta cezasını cekecek.e cezası bittiğinde dönmesi hepimiz için hayırlı olur diye düşünüyorum..

Forumade En Sevdiğim Saydığım Kişidir Kendisi.Umarım Tekrar Aramıza Döner ...

ChavRash

Emekli Yönetici
Gelecek o geri gelecek..

Haberci

Üye
MaxiCeP yönetimi tüm katılımcılara gösterdiği kuralları yöneticilerine de göstererek tarafsızlığını bir kez daha ortaya koymuştur.Alınan karar kurallar doğrultusunda uygulamaya konmuş olup cezası bittiği tarihten itibaren forumumuzda dilediği takdirde içinizden biri olarak forumumuzda yerini alabilir...

abuvice

Üye
Kendisinin sitemize katkıları çok..Geri gelmesini isterim..

tofy

Üye
sonuçte herkesin sevdiği bir insan biranlık öfkesiyle herkes yanlış yapabilir herkese uygulanan cezanın o nada uygulanması tarafsızlığımızın göstergesidir maxicep ailesi herkese karşı aynı davranışlarda ve aynı tutarlılıktadır tekrar içimizden biri olmak tabikide cezası bittikten sonra kendi kararıdır

jöly

Üye
umarım geri gelir o maxicep ailemizin en sevilen bireylerinden biri

swedeniz

Üye
Ya maxicepin en iyi abilerinden biri inşallah geri gelir

Herkes hata yapabilir önemli olan tekrarlanmaması ve onun kararına saygı duymak bizim tek yapabileceğimiz şey...
umarım geri döner...

saygı duymak gerek kararında niyetliyse zaten ısrarlar bir fayda etmeyecektir

az bucuk tanirim
saygideger bi insan

şöle bir baktımda hakkında - yönde düşünen çok az.aramıza dönmesi en hayırlısı

darkred

Üye
murat abi yi sevmeyen yokki forumun ve yönetimin en iyilerinden birisiydi.bazen siteye solundan kalkan birkaç kişi aynı anda girince sinirler geriliyor.bencede dönmesi en hayırlısı olur.ama son karar tabi murat abi nin...

ben tanımam ama formlardakı aktıflıgını bılırım gerı gelsın

Döneceğini kendisi beyan etti mi? Yoksa sadece yönetimin dönebilir kararını mı irdeliyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...