Daum'un Vural'a sürprizi var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daum'un Vural'a sürprizi var!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum Kasımpaşa maçında büyük bir sürprize hazırlanıyor. Alman hocanın özellikle Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, "Hikmet Karaman ve Broos'u gönderttim, sıra Daum'a geldi" sözlerine tepki gösterdiği ve "Cevabı sahada vereceğiz" dediği öğrenildi.

Daum'un bu nedenle uzun bir aradan sonra takımı ilk kez çift santrfor olarak oynatmayı planladığı ve Semih ile Güiza'ya "Hazır olun" talimatı verdiği öğrenildi.

İki futbolcuyla da özel bir görüşme yapan Alman teknik adamın "Ne kadar iyi golcü olduğunuzu ben biliyorum. Ama bilmeyenlere göstermek istiyorsanız işte fırsat" diye motive ettiği belirtildi.

Sarı-Lacivertlilerde sakat olan Emre'nin yerine kimin oynayacağı henüz netleşmezken, Daum'un Özer Hurmacı ile Selçuk üzerinde durduğu ancak ibrenin Selçuk'tan yana olduğu öğrenildi.

Cezalı olan Kazım'ın yerine ise Mehmet Topuz'un oynamasına kesin gözüyle bakılırken, son haftaların formsuz futbolcusu Santos'un yedek kalacağı ifade edildi.

Daum'un ayrıca ceza sınırında olan Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan ve Roberto Carlos'un Kasımpaşa maçında kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulundugu belirtildi.

Bu arada sarı-lacivetli taraftarlar sessiz geceyi bozmak için harekete geçti. Ligdeki cezası nedeniyle Kasımpaşa ile seyircisiz oynayacak olan Fenerbahçe'de taraftarların takımlarını yalnız bırakmamak için Şükrü Saraçoğlu stadına gelecekleri ve takımlarını stad dışından destekleyecekleri belirtildi.
 


DPool

DPool

Üye
ceza verip fenerbahçe taraftarlarını staddan uzak tutacaklarını mı zannetiler.taraftarları fenerbahçeyi yalnız bırakmazlar
 
zibidi39

zibidi39

Üye
kasımpasa bekle bızı :D:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
368
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
186
bilisimler
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
343
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
243
DiaBLoS


Üst Alt