Daumu Pierre kurtardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Daumu Pierre kurtardı
Daum'u Pierre kurtardı!
Skor 1-1... Artık uzatmalar da bitmek üzere... Teknik direktör Christoph Daum, Türkiye Kupası Finali'nin penaltılardan geleceğini hesaplıyor, ikinci yarının ortalarından itibaren ısındırdığı Pierre van Hooijdonk'u yanına çağırıyor ve “Hazırlan, oyuna giriyorsunö talimatı veriyor. Hollandalı yıldız, uzun süredir aralarında soğuk rüzgazlar esen Alman çalıştırıcıya, “Durö karşılığını veriyor. Sonra da devam ediyor: “Hocam zaten üç oyuncu değiştirdin...ö

Tansiyon yükselince!
Bir yandan Giray Bulak, diğer taraftan hakem Selçuk Dereli ile arasında yaşanan gerilim nedeniyle bir ara kontrolünü kaybeden Christoph Daum, işte bu uyarı sonrasında kendine geliyor. Gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Pierre van Hooijdonk, hem Alman teknik adamı hem de Fenerbahçe'yi büyük bir skandaldan kılpayı kurtarıyor. Fenerbahçe - Denizlispor mücadelesinde yaşanan onca olaya, bir de işte bu ikili arasındaki ilginç diyalog ekleniyor.

2000'de Pierre yoktu!
94 dakika 10, son 9 dakika da 9 kişi oynayan, buna karşın 22 yıldır kazanamadığı Türkiye Kupası'na bir adım daha yaklaşan Fenerbahçe, Pierre durumu fark etmese, 4. hakem de değişikliğe izin verse hükmen mağlup olacaktı. Sarı-Lacivertliler geçmişte de benzer bir olay yaşamıştı. 16 Eylül 2000'de oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde, Mustafa Denizli 6 yabancıyı aynı anda sahaya sürmüş ve sonuçta Fener hükmen mağlup olmuştu.
=====================================================

İşte profosyonellik budur.... :artı:

Ama seneye kim kurtaracak :'(
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bunu okumuştum... Gerçekten ipten döndük bence..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
369
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
243
DiaBLoS
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
506
RomeusTR
Tuna-TR
Cevap
2
Görüntüleme
434
Jus7ice


Üst Alt