Daum'dan Sivas uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daum'dan Sivas uyarısı
Çaykur Rizespor karşısındaki mücadeleden memnun kalan Alman hoca, “Pazar günkü rakibimiz yaralı. Çok dikkat etmeliyiz” dedi.






Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçındaki mücadeleden memnun kaldığını belirterek, “Eksiklerimizi gördük. Takımdaki tüm futbolcuların forma giymeye hazır olması ise sevindirici. Ancak durmak yok, çalışmaya devam. Önümüzde uzun ve zorlu bir sezon var. Ligde pazar günü oynayacağımız Sivasspor maçı çok önemli... Geçen iki sezonun başarılı ekibi olan rakibimiz, bu yıl iyi başlayamadı. En çekindiğim rakipler, yaralı olanlardır. Sivasspor da yaralarını hızla sarmaya çalışıyor. Bu nedenle bize karşı daha dirençli olacaklardır. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Stadımızı tamamen doldurmalarını ve her zamanki gibi takımlarını desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

Çaykur Fabrikası’nı gezdi
Bu arada Rize’deki Çaykur Cumhuriyet Çay Fabrikası’nı yardımcılarıyla birlikte gezen Daum, Almanya’da da Türk çayı içtiğini belirterek, “Çaykur ürünlerini oradaki dostlarıma da sevdirdim. Gerçekten lezzetli ve keyif veren bir içimi var” ifadesini kullandı.
 


SucX

SucX

Üye
Sivas ne yapıp edip bu maçı almaya çalışacaktır.
Çekişmeli maçlar bizi bekliyor :)
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet güzel maç olacağa benziyor ama İnşallah Fener alacak..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Fenerbahçe'nin bu maçı bırakacağını düşünmüyorum ama çekişme olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt