Darkdawn Encounters v0.8b

Sponsorlu Bağlantılar

CriticDamaj

CriticDamaj

Üye
    Konu Sahibi
Darkdawn Encounters v0.8b
Darkdawn Buluşmaları v0.8b
Gereksinimler: 2.3 i nowsze
Genel Bakış: ÖZEL ANDROID ERKEN ERİŞİM! Darkdawn Oyna: Encounters '"Hayatta Kalma" ve şimdi "Hızlı Encounter" modları ve 0,99 $ için oyun olsun!Oyunun gelişimini desteklemek, ve hemen bir mücadele içine sinek.




Hikaye kampanya eklendiğinde tüm set olacak ve fiyatı $ 1.99 gider.

Darkdawn: Encounters 3D, taktik Starship mücadele oyunudur. Düşman filoları ile mücadele içine Kaptan fırkateyn, kruvazör ve savaş gemileri. Kalkanlar saldırısını karşılamak için size açı gibi birden düşmanları defetmek ve kendi güçlü silah pil ile ateş dönmek. Bu füzelerin ve parçacık demetleri gibi ikincil silah ile gemi kıyafet ve motor güçlendiriciler ve egzotik overshield gibi, gelişmiş donanımları yükleyin. Sonra düşmana savaş almak! Kendi güçlerini öğrenmek ve ve onların savunma zayıf nerede onları vuruyoruz.

Darkdawn: Encounters hala kısa oyun seansları ve dokunmatik kontroller için aerodinamik olurken derin, taktik mücadele sağlamak üzere dizayn edilmiştir. Eğer bir uzay gemisi kaptan, ve büyük bir Suru-sınıfı savaş gemisinin komutasını almak gibi hızlı kararlar twitchy parmaklar daha iyi hizmet edecektir. Ama hata yapmayın, bu hiçbir "musluk ve izlemek" oyunu; bu kontroller kaptan ellerini bulunuyor.

ERKEN ERİŞİM BILGI: Darkdawn: Encounters Etkin bir gelişme hala. Biz oyuncu geribildirim dahil, yanı sıra bir çok misyon hikaye kampanya içerecektir 1.0 "Başlat Edition" ile sonuçlanan ek içerik eklemek gibi önümüzdeki aylarda, bazı denge değişiklikleri bekliyoruz.

Eğer herhangi bir endişeniz varsa ve / veya hata raporları yapmak için ise, ziyaret edin
Biz size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız!

Darkdawn Buluşmaları aşağıdaki cihazlarla test edilmiştir:

Acer Iconia A500 (Tegra 2 tabanlı)
Galaxy S2
Galaxy S3
Nexus 7 (2012)

Bu kararlar ve boy oranları geniş bir yelpazede karşılamak için dizayn edilmiştir, ama oyun biraz grafik yoğun olarak, biz (2-3 + yaş) önemli ölçüde eski aygıtlarda yeterli performansı garanti edemez. Yukarıdaki forum linkten diğer cihazlarla (iyi veya kötü) oyunu ile deneyimlerinizi paylaşın lütfen!

Eğer app zevk veya Google Play burada ücretsiz Darkdawn Gemi Görüntüleyici kontrol, sen komuta olacak gemiler hakkında biraz daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız!

Download:

More Info:


İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.
 
BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Teşekkürler
 

Benzer Konular

Gofrettin115
Cevap
2
Görüntüleme
1K
Murat Alper
Doğuş Pertez
Cevap
2
Görüntüleme
985
TheNightMare.
YENİÇeri1362
Cevap
6
Görüntüleme
447
YENİÇeri1362


Üst Alt