.Dany: "Risk almak benim işim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Dany: "Risk almak benim işim"
Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Dany Nounkeu takımında çok mutlu olduğunu ve futbolu sarı-kırmızılı ekipte bırakmak istediğini söyledi.

Thomas Ujfalusi'nin sakatlanmasıyla sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edilen Dany ilk başlarda eleştirilmesine rağmen ligin ikinci bölümünde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Galatasaray'a transfer olarak çok doğru bir karar verdiğini söyleyen Dany kulübünün resmi dergisine yaptığı açıklamada, "Çok sıkıntılı bir kariyerim oldu. Fransa'da doğdum daha sonra ise Kamerun'a geri döndüm. Galatasaray'da oynamak benim için hayattan alınan bir rövanş gibi. Fatih Terim beni buraya çağırdıysa yeteneklerimimn farkında oludğu içindir. Fransa'da 4. lig'de bile oynadım. Daha sonra League 1'e transfer olsam da benim için pek iyi bir macera olmadı." dedi.

Risk almak benim işim

Tolunan Kafkas'ın 'Top Dany'ye geldiğinden kalp krizi geçiriyorum' sözüne de cevap veren başarılı savunmacı, "Evet Tolunay Hoca sürekli bana bunu söylüyordu. Ama ben de ona benim oyun tarzımın bu olduğunu belirtiyorum. Eğer bugün burada oynuyorsam bunu risk almama bağlıyorum. Bu benim oyun tarzım. Fatih Hoca ise bana risk alma basit oyna diyor. Ama ben yine bildiğimi yapıyorum. O an içimden çalım atmak gerekiyorsa çalım atıyorum. Karakterimde bu var." sözlerini sarfetti.

Takımda savunmadaki partneri Semih Kaya hakkında da övgü dolu sözler kullanan Dany, "Eğer bu takımda bu noktaya kadar geldiyseniz başarılı birisiniz demektir. artık genç oyuncu diye nitelendirme yapmamalıyız. Real Madrid'in savunmasında da genç bir oyuncu var. Ujfalusi gibi biriyle oynarken ondan çok fazla şey öğrenirsiniz. Ama Semih ile bu farklı. Saha içinde birbirimizi tamamlıyoruz. Onunla futbol dilinden konuşuyoruz. Her maçta da uyumumuz daha çok artıyor." ifadelerini kullandı.

Son olarak kariyerini Galatasaray'da sonlandırmak istediğini belirten Dany sözlerini noktaladı.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ehe içinden geleni yapıyormuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
489
scarface006
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
306
onurca06
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
318
djhiguramos
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
298
Haydar
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
371
esokmen


Üst Alt