cx70 mp3 oynatır mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugi92

Üye
    Konu Sahibi
cx70 mp3 oynatır mı
arkadaşlar cx70 mp3 çalar mı? bunun için kullanılabilecek bir yazılım var mı

osezer10

osezer10

Üye
dostum java uyumlu bir mp3 player bulursan nie çalmasın ama bildigime göre cx65-70 10mb bir hafıza var

ycg35

ycg35

Üye
bi zmnlr bnde bi cx70 sahibiydim hep telefonum mp3 çalmasını istemiştim ama olmadı mp3 leri bilg. ten küçülterek wav a çevirmiştim ama onlarıda atamadım çünkü usb den tanımıyordu telefonu bilgisayar...
sonra saçmaladığımı farkettim 10 mb hafıza toplamda 270 foto çekebilen bir telefon alsa alsa 3-5 tane parça alır dedim sonra 50 ytl ye gittim bi mp3 çlr aldım sonra aradan 5-6 ay snra yeni telefon alacağım vakit cx70 imi satmaya karar verdim tabii yılların emektarından ayrılmam zor olsada 40 ytl ye veri verdim mecbur kalmıştım :agla
sonra yeni telefon aldım 270 lira ya nokia 3110c mp3 te çalıyo hafıza kartıda var sana tavsiye bu hikaye gibi yazımı okuduktan sonra iyi düşün ve yeni bir telefon al kendine ve ona iyi bak :oke:

technonur

technonur

Üye
yuck neden sattnın ki 40ytl için değmez bende bisürü tel var hepsine bi hat aldım çok süper ouyo :D

ycg35

ycg35

Üye
satmamın tek sebebi bu 3110c yi alabilmekti :) hem 1 telefon yeterde artar diye düşünüyorum...

emre_konuk

emre_konuk

Üye
cx65 70 mp3 calıyo bir pach lee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt