CS 1.6 çok kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
CS 1.6 çok kasıyor
Öncelikle Maxicepe Ve Sİz Değerli üyelerine teşekkür ederim.
arkdaşlar yine bir sorunum var bende sizle paylaşmak istedim belki yardımınız dokunur diye.
benim bundan 1 ay önce çok iyidi yani cs açısından hiç kasma olmazdı.ama sonradan benim pc bi anda bozuldu bende yaptırdım bunu sonra cs yükledim çok kasıyor. ben herşeyine baktım bir sorun yok. bir tek öncekinden degişik olan service pack 3 olması önceden service pack 2 kullanıyodum. bozulunca formatta atmıştım. attıgım cd de service pack 3 var ondan sorun olabiliri? lütfen yardım edin CS oynuyamıyorum :ağlarım:

yani kısaca olay size sorum COUNTER STRİKE NİN KASMA SEBEBİ SERVİCE PACK LE İLGİLİ OLABİLİRMİ ?

• Beğen
Tepkiler: lila_35

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hiç alakası yok.Öncelikle donanım gereksinimlerini yeteri kadar karşılıyorsa , oyun oynarken arka planda çalışan servisler (antivirüs vb.) oyun sırasında kasma yapabilir.Bence onları gözden geçirin.

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun bot la oynuyorum yine lag var :S sorun fanlarda olabilirmi ? işlemci fazla ısındığından ?

Hkn's

Üye
kardeş servis p. ile alakası yok oyun oynarken antivirüs programlarını kapat aynen devam ediyorsa v23patch indir csyi yeniden kur

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş ben şimdi bu v23 bi ara indirdim ama nasıl kurucam bi söylermisin. oyunun aslı kuruluken mi yoksa cs silip direk v23 mü kurucam ?

kayaRock

kayaRock

Üye
sistem ne hiç bilgi yazmamışsın​

Hkn's

Üye
kardeş csyi tamamen sil sonra cs 1.6 fullv7 patch önce bunu indir kur
daha sonra cs 1.6 v23 patch bunu indir kur 2sinide direk kur next next yaparak sonra masaustune cs simgesi otomatikmen gelecek girebilirsin ondan sonra tahminimce kasmaz
format attıyaN ekran kartı ayarlarını yapmısmısın onuda gözden geçir.

merty24

merty24

Üye
dotum senin yapman gereken directx framework vede ekran kartı driverini yuklemengerekiyor

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim. allah razı olsun bencede ekran ayarlarındandır. çünkü ben format attım ekran cd sini kaybettim :S onun için olabilir allah razı olsun tekrardan hepinize teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

bide arkadaşlar bilgisayar kasması POWER le ilgisi varmıdır.

Hkn's

Üye
oo o zaman kesın ekran kartından kardeş int driver hemen indir kur
ekran karttsız acıldıgınına sukret csnin :)

ugur 123

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartınıda kurdum olmadı ben burda bilgisayarcılara sordum bana powerdandır dediler.

--------------- Ekleme ---------------

ekran kartınnı yükledim yine olmadı :S
POWER la İLGİSİ VARMIDIR.

Takipçi Satın Al

Üst Alt