Cryptele - Şifreli Hdd -free

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Cryptele - Şifreli Hdd -free
Arkadaşlar bu program ile sanal olarak şifreli bir hdd bölümü oluşturmanız mümkün.İstenr resim, ister şifre, ister önemli dökümanlarınız vs...
Bu program light ve free sürüm.Dolayısıyla sadece 25 mb(max) bölümler oluşturmanıza izin veriyor.Daha yüksek şifreleme isteyen arkadaşlar için programın 25 GB, 250 GB bölümler oluşurabilen ücretli sürümleri mevcut.Ne yazık ki bende yok.Açıkcası ihtiyacta duymadım henüz.

Programın kurulumu oldukça basit.Kurduktan sonra programı çalıştırın ve şifre ve şifreli dosyayı belirleyin.(Bu dosyanın yerini unutmayın ve yanlışlıkla silmeyin!)
Yine bu penceredeyken kaç mb lik şifreli bölüm oluşturacağınızı belirtin (max 25 mb).

Kısa bir işlemden sonra bölüm hazırlanmış oluyor.

Nasıl Kullanırım?

-Masaüstüneki simgeye tıklayarak programı çalıştırın.
-Şifrenizi girin. Program açılınca "bilgisayarım" klasöründe "cryptele" veya ne ad verdiyseniz o şekilde bir "çıkarılabilir bir depolama aygıtı" göreceksiniz.
-Herhangibir dosyaya sağ tıklayıp "gönder" menüsünden veyahut sürükle-bırak şeklinde istediğiniz dosyayı oraya götürebilirsiniz.
-Programı küçülttüğünüz zaman system traye yerleşerek oda çalışır vaziyette durur.Böylece şifrelediğiniz bölümü sanki normal şifresiz bir hdd gibi kullanabilirsiniz.
-Programdan çıkmak için "unload & exit" e basmanız yeterli.Böylece program kapanacak ve şifreli bölümünüz görünmez ve gizli bir hale gelecektir.

-İkinci bir şifreli bölüm oluşturmak için "tools-additional cryptainer volumes" seçeneğinden en başta yaptığınız işemleri uygulamanız yeterli.

Böylece 2. bir 25 mb'lık bölümünüz oldu.İki bölümüde aynı anda veya ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz.Belki daha fazla bölümü bile

Diğer özelliklerinide siz keşfedin ihtiyacınıza göre









===> 2.65mb
 


S1FR3K1R1C1

Üye
kardeşim eline sağlık ama bence pek ilgilenen olmaz 25 mb çok az yaw
 
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
walla dediğim gibi benim işimi görüyor,
hem gizliyor hem şifreliyor
hiç olmamasından iyi bence
 
DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi...

===> 2.65mb
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt