Cristian: Türkiye'de mutlu değilim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Cristian: Türkiye'de mutlu değilim
Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, bir internet sitesine yaptığı açıklamada, devre arasında Brezilya'ya dönmek istediğini ve mutlu olmadığını söyledi.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Cristian Baroni, lancenet.com.br isimli internet sitesine ilginç açıklamalarda bulundu. Devre arasında takımdan ayrılmak istediğini ve kiralık olarak Brezilya'ya dönebileceğini belirten Cristian, Türkiye'de şu an için mutlu olmadığını söyledi.
Sezon başında teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın verdiği fırsatı iyi bir şekilde kullanamayan ve 18 kişilik kadroya dahi girmekte zorlanan Cristian Baroni, ilk 11'de oynadığı Bursaspor maçında başarılı bir görüntü sergiledi.
İstikrarlı bir şekilde kadroda yer bulamamaktan yakınan Brezilyalı oyuncu, devre arasında takımdan ayrılmak için menajerine haber verdiğini söyledi.
Fenerbahçe'ye geçen sezonun başında Aykut Kocaman'ın çalışmaları sonunda Andre Santosla birlikte transfer olduklarını hatırlatan Cristian, ''Santos herhangi bir problem yaşamıyor, sıkıntılarını halletti. Benim 4 yıllık daha kontratım var ama para problem değil. Eğer Brezilya'da yeniden yüzüm gülecekse dönmek için herşeyi yapmaya hazırım. Ben sadece mutlu olmak ve yeniden gülümsemek istiyorum'' ifadelerini kullandı.
Cristian, geçen yıl Aykut Kocaman'ın sadece sportif direktörlük görevini üstlendiği dönemde Fenerbahçe eski teknik direktör Christoph Daum'un isteği doğrultusunda transfer edilmişti.
 
'Davut

'Davut

Üye
Bilmiyorum ne kadar doğru bir haber ama emin ol bizde Senden Memnun değiliz...;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt