Cordoba Beşiktaştan ayrılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Cordoba Beşiktaştan ayrılıyor
Cordoba Beşiktaş’tan ayrılıyor


Beşiktaş’ın Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba lig bitiminde Beşiktaş’tan ayrılarak futbol hayatına Arjantin’in Boca Juniors takımında son vereceğini açıkladı.


Cordoba, Beşiktaş’ın istemesi halinde ise bu isteğini devre arasında gerçekleştirmeye hazır olduğunu belirtti.

Arjantin’in Ole gazetesine açıklamalarda bulunan Cordoba, 1997-2000 yılları arasında kalesini başarı ile koruduğu ve 3 lig ile çok sayıda uluslararası kupa kazandığı Boca Juniors’ın yaşantısında önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, eldivenlerini bu kulübün forması ile bırakmak istediğini belirtti. Oscar Cordoba, ailesinin de bu isteğine destek çıktığını, sezon biter bitmez Beşiktaş ile olan sözleşmesini yenilemeyerek Arjantin’e yerleşeceğini söyledi.
Beşiktaş’ın hem lig şampiyonluğunda hem de UEFA kupasında önemli bir yarışa girdiğini vurgulayan Kolombiyalı kaleci Cordoba, Boca’nın Beşiktaş’a ara transferde teklif getirmesi halinde bile bu kulübe koşarak geleceğini vurguladı. Cordoba devre arasında Beşiktaş’ı bırakma gibi bir niyetinin olmasa bile böyle bir isteğinin gönlünde yattığını kaydederek, her şeyin Boca’dan gelecek teklife bağlı olduğunu söyledi.

OLE: İŞLEM TAMAMLANMIŞTIR

Oscar Cordoba, devre arasında bu operasyonun gerçekleşmemesi halinde mutlaka Temmuz 2006’da Boca Juniors’da olacağımı, bunu hem kendisinin hem de ailesinin isteği olduğunu vurguladı.

Bu arada Arjantin’de, bu sezon hem ligde hem de Arjantin kupasında talihsiz sonuçlar alan Boca Juniors’ın önümüzdeki sezon Cordoba ile anlaşılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Boca’nın Cordoba ile el sıkıştığına yer veren Ole gazetesi, Boca Juniors’ın kalecisi Roberto Abbondanzieri’nin 2006 Almanya’daki dünya kupasında Arjantin milli takımında olacağından, kaleyi mutlaka Oscar Cordoba’ ya teslim etmesi gerektiğini vurguladı. Gazete, "Hem Cordoba hem de Boca Juniors bu evliliği istiyor. İşlem tamamlanmıştır" dedi.


abuvice :D
 


SANCAR

SANCAR

Üye
kendi bilir ne diyim
 

CooL'n'Quiet

Üye
bizim işimize yarar :)
 
Caine

Caine

Üye
en hayırlısı neyse o olsun. inşallah bjk bundan da carewden aldığı gibi bir para alır :rolleyes:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Herşeryin bir hayrı vardır. :)
 

CooL'n'Quiet

Üye
yaw panik etmeyin pancuyu koyun kaleye :P
 

AntiTuk

Üye
Originally posted by ardadoganer@Sep 5 2005, 11:03 PM
yaw panik etmeyin pancuyu koyun kaleye :P
[post=155720]Quoted post[/post]​


bencede
 
msw

msw

Üye
Pancu bize yeter...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

JaNbErG
Cevap
12
Görüntüleme
669
sekinardi
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
337
scarface006
JaNbErG
Cevap
2
Görüntüleme
428
ahmet_1231
tragedie
Cevap
5
Görüntüleme
564
sekinardi


Üst Alt