Conceicao elde kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Conceicao elde kaldı
G.Saraylı yöneticilerin maliyetinin yüksek oluşu nedeniyle kulüp bulmasını istediği Conceiçao’nun Panathinaikos’la anlaşamadığı öğrenildi. Turgay Kıran, Conceiçao ile masaya oturup, alacağı paradan indirim yapmasını isteyeceklerini söyledi.

GALATASARAY, yıllık 1 milyon 800 bin dolarlık maliyeti nedeniyle takımın en pahalısı olan Flavio Conceiço’dan kurtulamadı. Sarı kırmızılı yöneticilerin kulüp bulması için izin verdiği Brezilyalı futbolcu, Panathinaikos’lu idarecilerle yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı. Conceiçao, Yunan kulübünden, G.Saray’la yaptığı anlaşmanın şartlarının aynısını isteyince transferi gerçekleşmedi.

İstediğinle anlaş

Yöneticiler, ‘Sana yılda 1 milyon 800 bin doları veremeyiz. Bu paranın yerine bonservisini verelim. Git, istediğin takımla anlaş’ dediler. Ancak, Panathinaikos’la anlaşamayınca Brezilyalı futbolcu elde kaldı. Bu durum, sarı kırmızılı yöneticilerin tepkisine neden oldu.

G.Saray İkinci Başkanı Turgay Kıran, ‘Conceiçao’ya kendisine kulüp bulması için izin vermiştik. Ancak, anlaşma sağlayamamış. Yarın (bugün) kampa katılması bekleniyor. Aldığı ücret dengeleri bozuyor. Kendisiyle bir görüşme yapıp, aldığı paradan indirim yapmasını isteyeceğiz’ dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt