Conceiçao bilmecesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayday_

Üye
    Konu Sahibi
Conceiçao bilmecesi
Galatasaray'la 1 yıllık daha sözleşmesi olan Brezilyalı futbolcu, Yunan basınına Panathinaikos'a imza atacağını açıkladı. Sportif Direktör Bülent Tulun ise "Şimdiye kadar kimseyle görüşmedik. Teklif gelirse değerlendiririz" dedi


Panathinaikos'a gitmek için Galatasaray'dan alacaklarının ödenmesini isteyen Flavio Conceiçao, Yunan basınına, transferinde problem olmadığını açıkladı. Yeşil - Beyazlı kulübe transferi Yunanistan'da büyük yankı bulan Brezilyalı futbolcu, TaNea gazetesine verdiği demeçte, "Transferimde engeller bulunması nedeniyle rahatsızlık olduğunu duyuyorum ancak kimse huzursuz olmasın. Artık Panathinaikos oyuncusuyum ve yeni takımımda şampiyonluklar yaşamak istiyorum" ifadesini kullandı.
Haberde, Galatasaray'la bir yıllık daha sözleşmesi olan tecrübeli oyuncunun sağlık kontrolünden geçip resmi imza atmak için kısa süre içinde Atina'ya gideceği de belirtildi. Gelişmeleri yakından takip eden Sarı - Kırmızılı takımın Sportif Direktörü Bülent Tulun ise Panathinaikos Kulübü ve Conceiçao ile hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi. Tulun, "Teklif gelirse değerlendiririz" dedi. Cim Bom'un, sambacı için 500 bin dolar bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.
 


hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
bir an önce gitse de kurtulsak hiç bi işe yaramıyo ztn
 

schweppes

Üye
adam uyum sorununu bir halledemedi
aslında iyi futbolcu
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tam bir görev adamı.Sahada bişey yapmıyor gibi görünebilir ama yaptıklarının izlemekle anlamak çok güçtür.Bunun gibi kaç tane örnek var.Ayağına top deymesi herşey değildir.Görevini başarı ile yapan bir futblcu bence..
 

_KadirşinaS_

Üye
Bilmece çözüldü beyler Coçe artık Panathinaikoslu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt