comodo intternet security: tam koruyan ücretsiz antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
comodo intternet security: tam koruyan ücretsiz antivirüs
comodo internet security benimde kullandığım ve çok memnun olduğum ücretsiz bir antivirüs programıdır ücretli versiyonuda var ancak ücretsiz versiyonda tam koruma sağlıyor ve benim düşüncem diğer yazılımların ücretsiz versiyonuna göre oldukça iyi geekbody ile 7/24 türkçe canlı destek alıp profesyonel virüs temizliği ve bilgisayardaki sorunlarla ilgili yardım alınabiliyor ancak bunun için ücretli versiyona sahip olmanız gerekiyor ben gerek görmüyorum güvenli sanal masaüstü ve kurtarma diski oluşturma gibi daha birçok ücretsiz güzel ekstra özelliği var antivirüs arayanlara mutlaka denemelerini öneririm detaylı özellikleri ve tanıtımı aşağıdadır:)
Bilgisayarım için İnternet Güvenlik yazılımına neden ihtiyacım var ?
Comodo Internet Security (CIS), tüm kullanıcılara ücretsiz sunduğu bu Internet güvenlik paketi ile hem kişisel bilgisayarlarda hem de kurumsal bilgisayarlarda etkin bir koruma sistemi sağlar. Yalnızca virüsleri “bulmaya” değil, virüslerden “korumaya” odaklandığı için tüm kötücül ve zararlı yazılımlara karşı korumayı garanti eder. Comodo Internet Security ürününü, mevcut Antivirüs ve Güvenlik Duvarı ürünlerinden ayıran en önemli özellik, ücretsiz olarak sunulan Savunma+ teknolojisi ile korumanızı garanti altına almasıdır. Comodo Internet Security, gerçek zamanlı antivirüs ve kurumsal seviyede güvenlik duvarına ek olarak, virüsleri daha bilgisayarınıza girmeden engelleyen önleme (containtment) teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji, bilgisayarınızda çalışmayı deneyen her dosyayı denetleyerek, güvenilmeyen uygulamaları izole eder ve tüm istenmeyen varyantları otomatik olarak çevreleyerek sisteme zarar vermesini engeller.
Diğer ücretsiz antivirüs yazılımlarının aksine, Comodo Internet Security ile full internet güvenliği ücretsiz sağlanmaktadır.
Sistem Gereksinimleri:
Windows10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista and Windows XP (32-bit VE 64 bit versiyonlarıyla uyumlu).
152 MB RAM / 400 MB hard disk space
özellikleri
Savunma+ Teknolojisi
Çok katmanlı koruma kalkanları Antivirus, Ağ Duvarı (Firewall) , Auto Sandbox, HIPS ve Viruscope casus yazılım tarama, algılama, davranış analizi ve Dosya Değerlendirme sistemlerini içerir. Şüpheli dosyaları tespit etmekle kalmayan, tarayıp tehditleri bilgisayarınıza zarar vermeden izole eden proaktif koruma, güvenilir yayıncıları bulut tabanlı beyaz listeye alma teknolojisi ile güvenli dosyaları ve yayıncılarını kolaylıkla tanır.
Auto-Sandbox Teknolojisi
Patent başvurusu yapılmış bu teknoloji bilinmeyen uygulamaları önce Windows işletim sistemine ya da önemli kullanıcı verilerine zarar vermeyecek güvenli bir sanal ortamda çalıştırarak bilgisayarınızda çalışmasının güvenli olup olmadığına karar verir.
Ağ Duvarı (Firewall)
Güvenli olmayan tüm bağlantıları engelleyerek çift yönlü , kurumsal seviyede koruma sağlar.
Antivirüs
Virüslerin sürekli olarak izini süren sistem, bilgisayarınızda gizlenen tüm kötü yazılımları tespit eder ve imha eder.
Bulut Tabanlı Antivirüs
Bulut tabanlı antivirüs tarama sistemi, kullanıcı kendi makinasında en güncel virüs tanımlarına sahip olmadığı durumda dahi, zararlı dosyaları algılayıp engellenmesini sağlar.
Zararlı Website Filtreleme
Güvenli DNS sistemi; zararlı websiteler için gerçek zamanlı tarama yaparak online koruma sağlar, bu sitelerden herhangi birine gidilmek istendiğinde, anlık uyarı verir. (Bunun için kurulum sırasında DNS servisi etkinleştirilmelidir)
Oyun Modu
Siz oyun oynarken, Comodo Internet Security güvenilmeyen dosyaları engelleme ya da çalışmalarına izin verme noktasında sizi karar vermek zorunda bırakmaz bu kararı sizin için kendisi verir. Oyun Modunda çalıştırıldığında uyarılar, virüs veritabanı güncelleştirmeleri ya da zamanlanmış taramalar gibi oyun deneyimini bölebilecek operasyon bildirimlerini engeller.
Chromodo Güvenli Tarayıcı
Hızlı ve güvenli internet tarayıcısı ile maksimum online güvenlik sağlar.
Uyumluluk
Windows10 , Windows 8, Windows 7, Windows Vista and Windows XP (32-bit VE 64 bit versiyonlarıyla uyumlu).
152 MB RAM / 400 MB hard disk
programı websitesinde görüntülemek ve indirmek için
ekran görüntüleri (ekran görüntüleri kendi bilgisayarımdan alınmıştır)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Üst Alt