Çok Önemli 3 Puan

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Çok Önemli 3 Puan
Her iki takım da mağlubiyeti düşünmeyerek oynadı. Kontrollü oyun, orta sahada bir pas savaşı, her iki takımın da iyi futbolcuları var ama oyun öyle kontrollü gidiyor ki savunmalar çakılı, orta sahalar kalabalık.

Eskişehir iyi ve organize bir takım... Ancak Beşiktaş'ın bu maçı mutlaka kazanması gerekiyordu. Eğer Beşiktaş kaybetseydi şampiyonluk yarışında önemli bir moral bozukluğu olabilirdi.

Beşiktaş'ın savunması çok disiplinli ve çakılı oynadı. Çünkü rakibin Erkan ve Kamara gibi tehlikeli oyuncuları vardı. Bu duruma göre savunma ağırlığını ve orta sahadaki kontrolü elinde tuttu.

Eskişehir'in iyi futbolcuları var ama bazı oyuncuları da acemi. İyi pas yapıyorlar ama son vuruşlarda yeterli değiller. Beşiktaş Olcay ve Gökhan'la kanatları iyi kullandı. Eneramo oyunda kaldığı süre içinde başarılıydı. Fizik olarak daha iyi duruma gelince takım için daha faydalı olacak.

Necip bu takımda her zaman oynayacağının ve hazır olduğunun sinyalini verdi. Veli kapasitesini ve haddini bilerek oynuyor. Beşiktaş'a çok faydalı oluyor, tüm orta sahanın kademesine giriyor.

PLAN BOZAN FERNANDES

Eskişehir çok zor bir deplasman. Buradan 3 puan almak derbi kazanmak kadar önemli ama Fernandes gibi bir yeteneğin varsa ve o günündeyse her şey daha kolay oluyor.

Fernandes bütün planları bozuyor. 2 haftadır kötü olan Fernandes dün biraz hareket edip takımının 3 puanı kazanmasının başrolünü oynadı.

Ömer doğru zamanda doğru yerde bulunarak Beşiktaş'a galibiyet golünü getirdi. Ömer'e Biliç daha çok şans vermesi lazım.

Kısacası 2 güçlü ve organize takımdan, oyuna etki eden yıldızı olan taraf maçı kazandı diyebiliriz. Çok zor bir deplasmanda alınan bu 3 puan Beşiktaş'ı rahatlatacaktır.


Beşiktaş kendine gelmeli

Beşiktaş çok iyi değil. Nerede o Bursa maçındaki Beşiktaş... Artık G.Saray mağlubiyeti kafalardan atılmalı, bir an evvel lige dönülmeli. Lig çok uzun bir maraton. Beşiktaş'ın çok etkili oyuncuları var, tecrübeli ayakları var, iyi bir teknik direktörü var. Bir an evvel eski gücüne dönmeli ve şampiyonluk yarışına dönmeli.

Sinan Engin / Vatan
 


Üst Alt