Çok Kötü Oynadık

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Çok Kötü Oynadık
Maçın bu sene oynandığını bilmesem,diyeceğim ki bu geçen sene oynanan bir maç olabilir.


En büyük artımız olan prese dayalı yardımlaşma ve çabuk oyunu bir türlü tutturamadık. Galatasaray ile oynadığımız maçın 2. yarısı iyi değildik. Aynı kötü oyun devam etti. Belli ki psikolojik olarak yaşadığımız çöküşten bir türlü çıkamadık. Takımda hiç kimse için çok iyi oynadı diyemiyorum. Ama saman alevi gibi parlayanlar oldu sadece. Gökhan Töre, Muhammed, biraz Atiba gayretliydi o kadar. Orta sahayı parselleyemeyince ısrarla tek forvet oynattığımız Almeida her kafa topunu sağa sola defans arkasına indirdi. Ama ne fayda? İlk yarıda Atibanin direğe vuran topu girseydi kazanırmıydık? Pek emin değilim.


Bir türlü tutamadığımız Diarra neredeyse 3. golü atıyordu onuda kalecimiz ayağıyla kesti. Ona ne demeli peki? Serdar derbide yaptıgı hatanın ezikliğini atamamış. Cok ürkek ve kaçak oynadı. Sol tarafta Motta gidip gelirken, Serdar 2. yarı hadi biraz ileri çıkayım dedi. Boş bıraktığı yerden gelip 2.golü buldular. Escude-Sivok adeta eskort yaptılar. Diarrayı tutamadılar. İlk golü hatırlayın. Diarra neredeyse 45 metre top sürüp 3 oyuncumuzun yanından gol attı. 2.golde neredeyse öyle oldu. Böyle başı boş adam bırakılmaz. Geçen sene böyle goller çok yedik. Bu sene iyiyiz dedik, tekrar eski hatalar başladı. Olcay ve Veli cok kötü oynadılar. Biz kötüydük. Antalyaspor bizden iyi oynadı. Çabuk ve ani baskınlarla neticeye ulaştılar. Maçın hakemi vasat bile degildi. Sanki özel jübile maçı yönetti. Fernandes'in yine aşil tendonuna operasyon yaptılar, faulü çalmadı. Öyle olunca Fernandes kızdı ve gidip adama arkadan bastı. Kart gösteremedi. Taç atmaya yanaşmayan Antalyalıya kart göstermedi. Hadi at artık diye eliyle topu atan Fernandes'e kart gösterdi. Emre Güngör'ün sarısı vardı. Ani atağa çıkan Mottayı omuzla yıktı ve 2.sarıyı gösteremedi. Kötü niyetli olduguna inanmıyorum. Ama futbol bilgisinin yetersiz olduğuna inanıyorum. İlker hocam hiç kusuruma bakmasın. Neticede üstüste 2 maç gitti. Antalya sayemizde siftah yaptı. Diarra maçın starı oldu.


Acil toparlanıp, tek forvet inadından derhal vazgeçmemiz lazım. Bu oyunla Messi bile bizde tek forvet oynasa bir şey yapamaz.. Cumartesi, Eskisehirle oynayacağız.. Onların morali yerinde. Bizim moralimiz yerlerde. Bir an önce bu kötü dönemden çıkmamız şart oldu. Hep söylüyoruz, yenilirsin, gol yersin bunlar futbolun gerceginde var. Ama kötü futbol ve amatörce yenen goller Beşiktaşın gerçeğinde artık olmamalı.


Aman Dikkat...!

Zafer Algöz/HABER1903
 

Benzer Konular



Üst Alt